Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Babalar Gunu Mektubu

Babalar Gunu Mektubu
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Babalar Gunu Mektupları
Babaya Yazılmış Mektup

Sevgili babacığım,

Bugun 20 haziran 2019 Yine sensiz gecen bir babalar gunu Birazdan oğlumu kucağıma alıp senin ziyaretine getireceğim

Bugun icimde bambaşka duygular varHani kucuk bir fidanı buyutmek icin ilk adımı atarsın,filizlendiğini gordukce mutlu olursun,sonrada bir kenara cekilip onun ağac olmasını izlersin ya galiba ben yavaş yavaş ağac olmaya başladım Fideyi diktiğinde onu buyutecek olan toprak,su ve guneşe nasıl gereksinim duyduğunu,ağaca donuşurken dallarının kırılmaması icin onu cemberler icine almayı,emek verdiğin kendi ellerinle buyuttuğun kucucuk fidanın gun gelip ağac olacağını duşunmek harika bir duyguymuşTıpkı senin beni buyuturken hissettiklerin gibi O zamanlar neyi neden yaptığını anlamaz,benim babam boyle diyorsa boyledir der,senin izinde yurumek icin cabalardım Bugunlerde oğlumu kucağıma aldıkca seni daha da iyi anlıyorum Senin oğlun olmaktan sonsuza dek gurur duyacağım Bana oğrettiğin herşeyi bende oğluma oğreteceğim

Keşke bu fidanı senin tecrubelerinle beraber buyutebilseydik Senin yolunda ve senin izindeyim babacığım

Babalar gunun kutlu olsun imagesbabalargunumektubu5b06b8fd4d944png

zorbey​

Arkadaşlar sizde icinizden geldiği gibi babanıza bir mektup yazıp paylaşırmısınız

858,464Konular
981,134Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt