Babalar günü mesajları 2010 babalar günü 2010 babalar gunu 2010 günü mesajları mesajları uzun Babalar günü yaklaşırken sizlere babalar gününe özel en hoş sevgi sözcüklerinden oluşan babalar günü sözlerini paylaşmak istiyorum 1549101836 1549101836 babalargunumesajlari20105c556b110bb4fbabalargunumesajlari20105c556b110bb4f babalargunumesajlari20105c556b110bb4f * Baba sevgisini koru O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür HzMuhammed* Babacığım seni çok seviyorum İyi ki varsın,iyi fakat yanımdasın,iyi ki babamsın Babalar gunun kutlu olsun * Babanın erdemlerı cocuklarının servetıdır * Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini öğren Onun parasını anında harcayabilirsin * Babanın rolu, yuz ogretmenınkıne bedeldır * Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün sadece senin * Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün yalnızca senin * BIR BABA, KENDI MUTLULUGUNDAN COK, COCUKLARININ MUTLULUGU ILE MUTLU OLUR * Bir adam yaşlandığını anlar, çünkü babasına benzemeye başlar Gabriel Garcia Marquez* COCUKLUK CAGINDA BABA KORUMASINDAN DAHA GUCLU BIR IHTIYAC DUSUNEMIYORUM * Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gününü kutlarım * Dünyanın en yakışıklı babasına, seni fazla seviyoruz, babalar günün kutlu olsun! * Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun * Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun! * defalarca söylemesem de biliyorum sahiden babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini Ve ben ne değin karmakarışık cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini Çünkü o benim BaBaM * INSAN BABASINA BORCLU OLDUGU SAYGIYI, FAKAT BABA OLUNCA DUYAR * Birincil adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şimdi ayrım ediyorum fakat babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun * Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri defalarca yaşamak isterim * Mesafeler ne dek uzun olursa olsun sevgisini defalarca üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da her zaman yüreğim kadar yakınımda olan babacığım Seni Çok Seviyorum * Sen enerjik bir çınar gibisin Arkamı ne süre sana yaslasam sanırım oysa dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana daima baskı verirsin Babalar günün kutlu olsun * Sen güçlü bir çınar gibisin Arkamı ne süre sana yaslasam sanırım ancak dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana hep zor verirsin Babalar günün kutlu olsun * Sen güllere özenme güller sana özensin Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin Serbest kadar özel güller değin güzelsin BENİM HOŞ BABACIĞIM * Üzerime sabır tohumları ekip sevgiyle suladığun gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni Fazla Seviyorum * Üstüne dayanma tohumu takım sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BABACIĞIM * Ateşin yaktığından, Güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan ama benım seni sevdigimden asla kuşkulanma babacığım, babalar günün kutlu olsun * Dünyadakı çıçeklerın en güzelı güldür güllerın en güzelı ıse sen günün kutlu olsun babacığım * Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en hoş kokanına güllerın en güler yüzlüsüne babaların en sevgılısıne babalar gününüzü bır kez daha kutluyorum * Koklanacak gül açılacak gonca yaşanacak yaşam ve alınacak nefes olan sevgılı babam ıklımınden tasasızlık sevgınden yiğitlik ve gözlerınden tutsaklık aldığım günlerı her zaman yaşamak ıstıyorum * Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını defalarca üzerımde hıssettığım dün de bügün de yarın da her zaman yüreğım dek yakınımda olan babacığım senı fazla sevıyorum * Sen Allaha dılenen dılek göklere uzanan ellerımsın sen gözümden süzülen yaş düşüncem hasretımsın Sen anlatmak ısteyıpte anlatamadığım, kelımelerle ıfade edemedığım bırıcık babamsın