2019 Babalar Gününe Özel Anlamlı Sözler bu konu 2019 babalar günü anma sözlerine ve mesajlarına yer vermektedir 2019 Yılın da babalar günü 16 Haziran Pazar günü kutlanacak Bu manalı günde başta bütün öbür dünya hayatına göç eden babalarımızın mekanlarının cennet olmasını dileyerek bütün babaların melekler mekanı olarak bu mutlu günlerini kutlarız En hoş babalar günü üzerine söylenmiş sözleri sizler için bir araya getirdik 2019 Babalar günü sözleri sizlerle birlikte 1549097570 1549097570 2019babalargununeozelanlamlisozler5c555a66852c72019babalargununeozelanlamlisozler5c555a66852c7 2019babalargununeozelanlamlisozler5c555a66852c7 Evimizin yakışıklısı
Babamız canımız bir tanemiz Bil oysa seni hergün daha çok seviyoruz Varlığınla kibir duyuyoruz Sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun Ailen Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini öğren Onun parasını anında harcayabilirsin Babalar günün kutlu olsun canım babam Prens olmam için prensese ihtiyacım yok benim BABAM zaten KRALBabalar günün kutlu olsun Sen kuvvetli bir çınar gibisin Arkamı ne vakit sana yaslasam sanırım fakat dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana defalarca zorlama verirsin Babalar günün kutlu olsun
Canım babam! Varlığın daima yüreğimi ısıttı, bana sevinç ve güven verdi Seni seviyorum baba,babalar günün kutlu olsun Canım babam!
Seni fazla seviyorum Babalar günün kutlu olsun babacım Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle
Huzur ve tasa ortağım babalar günün kutlu olsun Canım babam! Varlığın defalarca yüreğimi ısıttı, bana sevinç ve güven verdi Seni seviyorum baba
Ailemin reisi, büyük aşkım Babalar günün kutlu olsun Sevgili babacığım gurbet uzaktan olsa da sevgin pek yakın oysa bilmelisin ellerinden öperim sevgiler Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun Biricik babama sevgilerimle!
Babalar günün kutlu olsun daima yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgili babam
Canım babam!
Seni fazla seviyorum Babalar günün kutlu olsun babacım tekrar tekrar yanımda olduğun için teşekkürler sevgili babam
Evimizin güneşi bir adam başına olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla
Babacığım bir günümde yok her günümdesin Babalar günün kutlu olsun Babalar günün kutlu olsun dünyanın en iyi babası