Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babam İçin Okuyabileceğim En Güzel Şiirler Hangileri ?

Babam İçin Okuyabileceğim En Güzel Şiirler Hangileri ?
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Babam İçin Okuyabileceğim En Güzel Şiirler Hangileri ? Babama şiir Babam için en hoş şiirler Sevgili melekler, babalar günü yaklaşırken muhtemelen sizler de hediye telaşına düşmüş, babalar günü hediyesi alabilmek için mağazaları arşınlamışsınızdır Şüphesiz ki hiçbir hediye bir çift tatlı, cana yakın söz değin kıymetli değildir onlar için Biz de bunu düşünerek, babalarınıza okuyabileceğiniz babaya en hoş şiirler listemizi sizlerle paylaşıyoruz Hepinizin babalarınızın ellerinden öpüyoruzbabamicinokuyabilecegimenguzelsiirlerhangileri5c556bef8af9falt 1549102058 1549102058 babamicinokuyabilecegimenguzelsiirlerhangileri5c556befbe326babamicinokuyabilecegimenguzelsiirlerhangileri5c556befbe326 babamicinokuyabilecegimenguzelsiirlerhangileri5c556befbe326 Hayatta ben en çok babamı sevdim Hayatta ben en çok babamı sevdim Karaçalılar gibi yardanbitme bir çocuk Çarpı bacaklarıyla Ha düştü, ha düşecek Nasıl koşarsa gerisinde bir devin, O çapkın babamı ben pek sevdim Bilmezdi ama oturduğumuz semti, Geldimi de gidici her zaman, hepp acele işi! Çağın en hoş gözlü maarif müfettişi, Atlastan bakardım nereye gitti, Böylece o kadar ezber etti Sevinçten uçardım hasta oldum mu, 40'ı geçerse alev, çağırırlar İstanbul'a Bir helallaşmak ister elbet, diğ'mi oğluyla! Tifoyken başardım bu aşk oy'nunu Ohh dedim, göğsüne gömdüm burnumu En son teftişine çıkana dek Koştururken arkasından o uçmaktaki devin Daha diğer nesil aşklar; geniş sevdalar için Açıldı nefesim, fikrim, canevim Hayatta ben en fazla babamı sevdim Can Yücel Baba her yılbaşında sana söyleyecek bir tek sözüm var : Seni ne dek fazla seversem o kadar çok olsun ömründen geçen yıllarBaba! Babam, ağabeyim, kardeşim, arkadaşım! Ne zulüm, ne vefat, ne korku başımı eğemez! Yalnız senin elini öpmek için eğilir başım Babam, ağabeyim, kardeşim, arkadaşım Nazım Hikmet Sizin Hiç Babanız Öldü Mü? Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir defa öldü kör oldum Yıkadılar aldılar götürdüler Babamdan ummazdım bunu âmâ oldum Siz hiç hamama gittiniz mi? Ben gittim lambanın biri söndü Gözümün biri söndü kör oldum Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak Şöylemesine maviydi kör oldum Taşlara gelince hamam taşlarına Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi Taşlarda yüzümün yarısını gördüm Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü Yüzümden ummazdım bunu âmâ oldum Siz hiç sabunluyken ağladınız mı? Cemal Süreya Babadan Oğula Eve dönmez bir akşam; Ve gün yüzlü çocuğu, Sorar: Nerede babam? Bakarlar, oldu, bitti; Kazanç, derler çocuğa, Baban attaya gitti Uzar gider bu atta; Ve neler neler olmaz Ve kimbilir ve hatta; Bir mahşer peşinde; Babası döner bir gün, Oğlunun derisinde Necip Fazıl Kısakürek Babam Bir Zamanlar sizler gibi benim de bir babam vardı Sevilesi elleri öpülesi bir baba, Bilseniz ne çok özledim O elleri Sevinç saçan sözlerini, Sevgiyle bakan gözlerini, Bilseniz ne çok özledim O gözleri Yumuşacık sesini, Sımsıcak nefesini, Kahretsin özlüyorum onunla olan günleri Gülüşünü yüzünü, Sımsıcak öpüşünü Kahretsin özlüyorum, babaların en güzelini Geriye dönüş olsa, Kollarım seni sarsa, Bu dünya fani yok de, Ebediyete uzansa (O vakit sensizlik olmazdı babacığım) (SENİ SEVİYORUM ) Ferah Tomruk Baba yalnızlığımdır hep bıçakların kestiği akşam çayında galetalarla yenen koyu atlar götürür terkisinde ne kadar kaçkın varsa evden uykumdur sokaklarda sürünür veya düşer bir kadının elinden yorgunluğumdur daha cok aşk gelip gider o şehrin gemilerinden esmerdir akşamlarda babam çok esmer güler resimlerden pek yakın bilmediğim ölüme fazla uzaktan günlerinden ellerimdir dalgınlığında her zaman her zaman bardaklarda, sular dururken sürahilerde akşam vakitleri akşam çayına gelmeyen bir baba, aydınlıksız odalarda çok esmer güler resimlerinden ALİ PÜSKÜLLÜOĞLU  

858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt