Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

babam sağolsun ne zaman başlayacak

babam sağolsun ne zaman başlayacak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Babam Sağolsun nezaman
Babam Sağolsun hangi tarihte

Babam Sağolsun dizisi ATV ekranlarında başlayacak olan bir aile dizisi Hemen Şimdi yayınlama tarihi muhakkak yok Tanıtım videoları dönüyor ama adi cümleyle Fazla Yakında
Dizinin yayınlama tarihi belirlenmiş olunca konumuzda belirtilecektir *

Similar threads

Babam Sağolsun konusu Babam Sağolsun dizisinin konusu ne ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Babam Sağolsun dizisi daha evvelden yayınlanmakta olan En Son Babalar Duyardizisinin devamı özelliğinde bir dizi Börekçi dükkanı olan Ali'nin çocukları için ayrı idealleri, çocuklarınsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Babam Sağolsun dizi kadrosu Babam sağolsun oyuncu kadrosu Babam sağolsun dizisinde kimler oynuyor ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Babam Sağolsun dizisinin oyuncu kadrosu Settar Tanrıöğen Doğum Yeri : Denizli Doğum Tarihi : 1962 Eğitim Durumu : Lisans Melek Baykal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yaz başında birer birer sezon finali yapan dizilerin yeni yayın dönemine ne süre başlayacağını merak eden takipçilerimiz için araştırdık İşte ilgiyle beklenen dizilerin yeni yayınlama tarihleri Karadayı dizisi ne zaman başlayacak? ATV ekranlarında sonbaharda yayınlanmaya başlayacak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Babalar ve Evlatlar Dizisi Başlama Tarihi Babalar ve Evlatlar Ne Vakit Başlayacak Fatma Girik, Serdar Gökhan ve Murat Ünalmış gibi deneyimli oyuncuların yer alacagı Babalar ve Evlatlardizisi Eylül ayında Star Tv'de ekranlarında başlayacak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
O hayat benim dizisi ne süre başlıyor Fox tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyorÇok yakında ekranlarda olması beklenen dizinin başrollerini Keremcem ile Ezgi Asaroğlu paylaşacak ayrıca dizide birçok meşhur isimde yer alacak Merakla beklenen ve konu başlığımızda da belirttiğimiz gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,008Kullanıcılar
sananeuaSon üye
Üst Alt