Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babam Seyrediyor

Babam Seyrediyor
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Babam Seyrediyor

Ortaokulda okuyan ve kısa bir sure once annesini kaybeden genc,babasıyla birlikte yaşıyordu Babasıyla aralarında cok guzel bir dostluk vardıGenc okulun futbol takımındaydıTakımdaydı ama, ufaktefek yapısı ve tecrubesizliği sebebiyle hoca ona bir turlu maclarda gorev vermiyordu Bu yuzden her zaman yedek kulubesinde otururdu Buna rağmen babası hicbir macını kaybetmez ve her zaman ayağa kalkar tezahurat yapardı Liseye başladığında yine sınıfın en sıska oğrencisiydiFakat babası onu hep futbol oynamaya teşvik etti;bununla birlikte,eğer istemezse oynamayabileceğini de belirttiDelikanlı futbolu seviyordu ve takımda kalmaya karar verdiHer idmanda elinden geleni yapıyor takımın as oyuncusu olmaya gayret ediyorduAma surekli yedek kulubesinde oturmaktan kurtulamadı İnanclı babası tribunde her zaman ki yerini alıp oğlunu desteklemek icin tezahurat yapmaya devam ediyordu

Genc universiteye başladığında futbol onun icin onemini kaybetmeye yuz tuttu,ama yine de elinden geleni yaptıHerkes onun okul takımına giremeyeceğinden emin olsa da o bunu başardı Takımın antrenoru onu listeye dahil ettiğini,Cunku her idmana yureğini koyduğunu ve takımın diğer uyelerini de şevke getirdiğini itiraf etti Takıma girebildiği onu o kadar heyecanlandırdı ve sevindirdi ki ,soluğu en yakın telefon kulubesinde aldı ve babasına mujdeyi verdiOnun bu başarısına sevinen baba mutluluğunu paylaştı ve kendine macların sezonluk biletlerini gondermesini istedi Universitede dort yıl boyunca hicbir idmanı kacırmayan genc,ne yazık ki hicbir macta oynayamadı

Futbol sezonunun sonlarına doğru,buyuk bir eleme macının idmanı icin sahaya cıkmaya hazırlanan gencin yanına, elinde telgrafla antrenoru geldiDelikanlı telgrafı okuyunca olum sessizliğine burunduGuclukle yutkunarak hocasına şunları soyledi Bu sabah babam olmuş izninizle bu gun idmana gelmesem? Hocası onun şefkatle boynuna sarıldı ve bu hafta dinlen evlat dediVe cumartesi gunku macada gelmeyi aklından gecirme Cumartesi geldi cattı,ama okul takımının durumu hicde iyi değildiMacın sonlarına doğru sessizce bir kişi soyunma odasına girdi,formasını ve futbol ayakkabısını giyip sahanın kenarına cıktı Babası olen ufaklıktı bu! Antrenor ve oyuncular bu azimli arkadaşlarını bu kadar kısa surede tekrar aralarında gormekten son derece şaşkındılar Hocasının yanına giden genc Lutfen izin verin oynayayım dedi Bu gun oynamak zorundayım Hocası once onu duymamış gibi davrandıBoylesine zor bir eleme macında takımının en kotu oyuncusunu sahaya cıkarmasına imkan olmadığını duşunuyorduAma genc o kadar ısrar etti ki,sonunda ona acıyan hocası razı oldu: Peki,oyuna girebilirsin

Gencin oyuna girmesinin ustunden cok gecmemişti ki,hem hoca,hem oyuncular hem de arkadaşları gorduklerine inanamadılarDaha once hic oynamamış bu mechul ufaklığın her hareketi harika,attığı her pas isabetliydi Karşı takımın oyuncuları onu durduramıyorduKoşuyor pas veriyor, savunmaya geciyor ve macın yıldızı gibi parlıyorduSonunda gencin takımı aradaki farkı kapattı,nihayet atılan gollerle de beraberliği yakaladıVe son saniyelerde ufaklık topu tek başına surukleyip herkesi gecti ve galibiyet golunu attıMac bitmişti,okulun taraftarları sevinc cığlıkları atıyor,arkadaşları ufaklığı omuzlarında taşıyordu Seyirciler stadyumu terk ettikten,oyuncular duşlarını alıp soyunma odasına boşalttıktan sonra,takımın hocası ufaklığı bir koşede tek başına sessizce oturduğunu fark etdiYanına gidip Evlat,inanmıyorum Bu gun bir harikaydındedi Sana ne oldu bunu nasıl yaptın anlat bana dedi Hocasına bakan genc gozleri dolu dolu şunları anlattı: Babamın olduğunu biliyorsunuz Peki onun gozlerinin gormediğini de biliyor muydunuz? Delikanlı guclukle yutkundu,Gulumsemeye calıştı Babam butun maclara geldiCunku gormediği halde beni desteklemek istiyordu Ve ilk defa bu gun beni gorebilirdi Ben bu fırsatı kullanmak ve oynayabildiğimi ona gostermek istedim!!!!!

(Alıntıdır)

NOT: Uzun bir hikaye olabilir ama cok guzel!

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt