Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babam ve Ben

Babam ve Ben
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Babam ve Ben

• 4 yaş: Babam her şeyi bilir
• 5 yaş: Babam cok şeyi biliyor
• 6 yaş: Benim babam, senin babandan daha cok şey biliyor
• 8 yaş: Babam her şeyi bilmiyor olabilir
• 10 yaş: Babamın gencliğinde her şey cok farklıymış
• 12 yaş: Aslında, babam bu konuda hicbir şey bilmiyor Cocukluğunu anımsayamayacak kadar yaşlı
• 14 yaş: Babama kulak asma, o artık cağ dışı kaldı
• 21 yaş: Babam mı? Aman Tanrım! o hicbir işe yaramaz

• 25 yaş: Babam bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor Ama o yaştaki insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal zaten
• 30 yaş: Bu konuda babamın fikrini alsak iyi olur O kadar deneyimli ki!
• 35 yaş: Babama sormadan hicbir şey yapmasam iyi olacak
• 40 yaş: Acaba babam bu konunun nasıl ustesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir insandı
• 50 yaş: Babamın yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini ne kadar cok isterdim Onun ne kadar akıllı olduğunu hic taktir etmemişim Ondan cok şey oğrenebilirdim

Ann Landers

Similar threads

Babalar Gunu yazıları Babalar gunune ozel hikayeler Babalar Gunu İcin Hikayeler 0 yaşında Baba : Ne kadar da guzel Şimdi bu kucucuk şey benim kızım mı? Gozleri de bana ne kadar cok benziyor Kızı : Bu gozlerini benden hic ayırmayan adam babam olsa gerek 5 yaşında Baba : Prensesim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Kış Hikayesi, Kış Oykusu, Kış Oykuleri, Kış Hikayeleri Bir Kış Gunu Hikayesi Bugun hava her zamankinden soğuk değil mi? Evet Ama mecburuz yola cıkmaya Hem dert etme Gittiğimiz yer cok sıcakmış Isınırız orda bir guzel Diğer dostlarımızı da goreceğiz bu yolculukta unutma Bu bile yeter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
399
Milli bayramlarda soylenen nutuklar, medyanın (şimdilerde de TV spikerlerinin) o milli bayramla ilgili torenleri 'naklen' yayımlarken kullandıkları klişeler, yıllardan beri bir soylem biciminin hic değişmediğini gosteriyor Ne zaman bir 23 Nisan, 19 Mayıs ya da 29 Ekim torenlerini izlesem, hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Oyle bir sustum ki belki sonsuza kadar susacaktım Cunku susmak benim kucucuk dunyamda babamla kurduğum iletişim tarzıydı Babam aksamları eve yorgun donerdi Ben butun gun evde sıkılır onun gelişini iple cekerdim Daha o kapıdan girer girmez boynuna atılır onunla oynamak isterdim Babam sarılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici Hikayeler Cok Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici bir hayat dersi bu HAYAT BİR GUNDUR ODA BU GUNDUREtkileyici bir hayat dersi bu Bir gun susmayı oğrendim Oyle bir sustum ki belki sonsuza kadar susacaktım Cunku susmak benim kucucuk dunyamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt