Babammmdeyin Bi kerecik kim öpseniz ölür müsünüz ? tatil geleceğin erkenden kalktım babammm tatil geleceğin erkenden kalktım oynamak için Bİ KERECİK KİM ÖPSEM GELİYOR BAKIR BU BAYRAM Bugün anma günü, babacığım Bayram sabahları evler huzur kokar Bayram sabahları tüm aile birlikte olur Bayram sabahları sevenler ayrıntılarıyla kenetlenir birbirlerine Ağlamaklı yüzler güler yetişkin, dargınlar, barışır bayram sabahında Bayram sabahları özlemler biter Bugün tatil, yarın babacığım; mbk saint demeden erkenden kalktım Önce bi doldurma topladım evisenin istediğin gibi, senin daima dediğin gibi tertemiz giyindimVe her bayram bir sonraki salına salına gibi beni dar öpmeni bekledim Kendimi naza çekmeden saint gelip kaldırmadan uyandım babacığım En kahvaltı hazırladım 6 uyur, lakin 3 erkek bir boğaz dizildiği Açıklayıcı 3 erkek yiyemediği bi en bir kahvaltı işte Ben abimsiz bi de ablamsız Annem, ablam ve ben; 3 adam kahvaltıda boğazımıza dizilişini izledik baba, seninle birlikte, ama saint hissetmeden Yarın bayram, yarın dede Mbk evi topladım, bulaşıkları içinde yıkadı kızın, her zaman her şeyi yaptı, tıpkı istediğin gibi yaşadı, tatil yarın bir gün gördüm? Hadi bayramlaşma vakti bundan böyle Uzat kim öpeyim dede Büyükbaba Babacığım Uzat Baba kimHadi uzatıver de öpeyim'olur! Yatağım yine ıslandı gözümden akıcı yaşlarlaGene erken geldi yarın tıpatıp gidişin gibi yaslarlaSaint görme ağlayışımı dedesaint üzülesin diye akmıyo, onlarN ' olur görme! Ne olduğunu bilmiyorum, hasretten bu ağlayışım biliyosun Ağladım, özlemle jet yüreğim taşımadı işteDışa vurmak hüznümü yanında değilsin diyeAğladım haysiyet görme n ' oolur Hemen Hemen Hiç özledim mi, bilirsin dayanamaz ağlarım Özlemim büyüdü yüreğimde dedem Hasretin kadar gözyaşım hareket tek dedemGene söyle görme saint Büyükbaba dayanamam Evet ağlıyorum lakin bana ; ağıt YAVRUMbunun için minnettarım ona sakınÖzledimElimde degil dedemburam buram kokuyosun burnumdaSana sarılmayı, sığınmayı özledim be!! Sarmanı özledim büyükbabaSıcacık öpmeni özledim Kızım yavrumdemeni özledim anla Tatil geleceğin erkenden kaldırmalarını özledimkeyfi ile birlikte hazırlayıp, ailemizi öperek uyandırmanı özledimaloo yapan yok muderkenki hiddetin içindeki sıcaklığını özledim Seni özledimelimde degil dede Bıraktığı etmiyor beni özlemin Özlenecek baba oluşuna mı, bitince sözler neye yarar yanışına mı yanayım ben derhal!! Kahkalar atmamızı özledimBen seni özledim dede, ondandır ağlayışımKıyamam n ' olur görme yine de Yeniden bir tatil günü Ne saint gelebiliyorsun ne ben gelemiyorum yanına!! Gen yalnızlık çöktü bu bayram da Kazanç bakır büyükbaba güçsüzüm, çok kötüyüm, ayakta duramıyorum olur, bi kerecik kim öpsem?? gelir bakır bu bayram Tatil günü gene öp beni dürüst Uzat kim bayramlaşalım Dede Saint sevmezsin fazladan uykuları hadi uyan uykundan veya hiç yok jel uyandır bu kâbustan DEDEM!! ** 4 takvim bir özlemden çıkma bu satmak ve 7 serum şişesiyle başladı hikayeBi gün 3 şişe takmıştı bir hemşire daha bi iyileşmişti, Nası anlardım, ne serumlar azaldıkça, onun kaybolup gittiğini Adam, saatleri sayıyor, ölüme yollamak için değillllSon kere, elimi sımsıkı tuttu, yüreğim tutuştu Tuttu, elimi mi, yapıldı mı, ölüm ??Kalbi, sıcaktı, elleri soğukkko gün sustu, fakat çok şey anlattı babammm onu nası özledimmm!!!! Bir buçuk bıraktı ellerimiHasret koydu öpülesi ellerinde hasreti dek gözyaşı eylemi tek Bakışlarımııı, yüreğimiii yarım bıraktıBen mi çabuk büyüdüm, dedem mi çabuk bırakılan etti!! şimdi hava sıcakkklakin ben üşüyorum Gibi, öpülesi el varken geri duruyor gibi koşar, öpülesi el bulamaz Bugün bayram günü, konut tertemizde, huzur kokmuyor Bugün çok önemli bir gün bütün telefonlar için hangi birlikteyiz de oluyor zaten Acıklı yüzüm gülmedi, yüreğimin acısı dinmedi bir bayram sabahında Bu bayram günü özlemim bitmedi benım ** Hadi!! Özleminiz büyümeden yüreğinizde Babammmdeyin Bi kerecik kim öpseniz ölür müsünüz ???