Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Babanın Vasiyeti

Babanın Vasiyeti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vehbi Koç ölmeden evvel oğlu Rahmi' yi çağırıp, Beni mezara mutlaka çoraplarımla gömeceksiniz, yoksa hakkımı helal etmemdiye vasiyet etmiş ve bi de mektup vermiş Bu mektubu ben öldükten sonra ilk başın sıkıştığında açarsındemişGün gelmiş Vehbi Koç Hakkın rahmetine kavuşmuş Oğlu, vasiyeti gereği babasını çoraplarıyla gömmek istemiş Fakat camiinin imamı bunu kabul etmemiş, İlle de çoraplar çıkacak, yoksa namazı kıldırmamdemiş Başka bi imam getirmişler ama nafile, Dinimize tersdiyerek o da kabul etmemiş Başka bi hoca daha Yok O da kabul etmemişRahmi Koç çaresizlikten kıvranıyomuş Düşünmüş taşınmış ama bi çözüm bulamamış Birden aklına, babasının ilk başın sıkıştığında açarsındediği mektup gelmiş Rahmi Bey hemmen mektubu bulup heyecanla açmış Mektupta aynen şöyle yazıyormuş: Gördün mü oğlum Rahmi! Ben ki Türkiye' nin en zengin adamıyım Ama mezara bir çorap dahi götüremedim Eee, hani nerede benim zenginliğim

Similar threads

Vehbi Koç ölmeden evvel oğlu Rahmi'yi çağırıp, Beni mezara mutlaka çoraplarımla gömeceksiniz, yoksa hakkımı helal etmemdiye vasiyet etmiş ve bi de mektup vermiş Bu mektubu ben öldükten sonra ilk başın sıkıştığında açarsındemiş Gün gelmiş Vehbi Koç Hakkın rahmetine kavuşmuş Oğlu, vasiyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Zengin Corabi ZENGİNİN ÇORABI Çok zengin bir adamcağız, ölümünün yaklaştığını hissedince, oğlunu yanına çağırmış Evvelâ en önemli vasiyetini bildirmiş Demiş ki : “Beni mezara çoraplarımla gömün Anlamamakla berâber kabul etmiş oğlu Adam bir de mektup tutuşturmuş oğlunun eline “Ölümümden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Başın Sağ Olsun Askerler Taburun yemekhanesinde istirahat ediyordu zorlu bir operasyondan dönmüşlerdi ,bitap ve bitkin oldukları yüzlerinden emin oluyordu Kemal çavuş ,Hazar çavuş diğer arkadaşları askerlikten konuşuyorlardı Kemal Çavuş askerlik bitermi? diye söyleniyordu Hazar Çavuş niçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Fethiye Efsaneleri ,Fethiye Efsanesi, Fethiye İle İlgili Efsaneler LİKYA EFSANELERİ Fethiyenin Osmanlı donemindeki adı Meğri Likyalılar ise kente Telmessos adını vermişler Kenti Guneş Tanrısı Apollonun kurduğuna inanılıyor Fethiye yada eski adıyla Telmessos Likya doneminde onemli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
Fethiye Efsaneleri ,Fethiye Efsanesi, Fethiye İle İlgili Efsaneler LİKYA EFSANELERİ Fethiyenin Osmanlı donemindeki adı Meğri Likyalılar ise kente Telmessos adını vermişler Kenti Guneş Tanrısı Apollonun kurduğuna inanılıyor Fethiye yada eski adıyla Telmessos Likya doneminde onemli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt