Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Babasından Şehit Olan Kızına Duygu Dolu Mektup

Babasından Şehit Olan Kızına Duygu Dolu Mektup
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Babasından Esma'ya Duygu Dolu Mektup

Bu mektubu okumak gercekten insanın yureğini acıtıyor Mısır'da şehit olan Esma'nın Babasının yazdığı duygu yuklu mektupEsma'nın Babasının mektubu Sevgili kızım ve değerli oğretmenim sozleriyle başlıyor

Mektubunda kızı ile Rabiatul Adeviyye'de son kez bir araya geldikleri anı hatırlatan Biltaci, Sen bizimle olduğunda bile bizden ayrısın diyerek Esma'nın kendisine sitem ettiğini ve kendisine Bu hayat birbirimize doyacak kadar geniş değil Birbirimize doyalım diye Allah'tan cennetinde bize bu sohbeti vernesini temenni ediyorum yanıtı verdiğini kaydetti

ALT :wwwupluploadsesma60309esma60309ALT

Kızı Esma'yı şehit olamadan iki gun once ruyasında gorduğunu aktaran El Bilcai, Kızı Esma şehit olmadan iki gun once onu ruyasında gelinlikler icinde gorduğunu soyledi

El Biltaci'nin Adeviyye Meydanı'nda keskin nişancının kurşununa hedef olan 17 yaşındaki kızı Esma icin yazdığı o duygu yuklu mektubu sizlerle paylaşıyoruz

Sevgili kızım ve değerli oğretmenim

Sana elveda demiyorum bilakis yarın goruşmek uzere Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın Tum engelleri redderek hurriyete sınırsızca aşık oldun Bu ummet, uygarlıkta hak ettiği yeri alabilsin diye onu yeniden diriltmek ve inşa etmek icin sessizce yeni ufuklar arıyordun Akranlarının uğraştığı işlerle meşgul olmadın Her zaman derslerinde birinci olmana rağmen oğrenmeye olan aclığın dinmedi

Bu kısa hayatta sohbetine doyamadım Vaktim mutlu olacak ve eğlenecek kadar geniş değildi Rabiatul Adeviyye'de son kez bir araya geldiğimizde, Sen bizimle olduğunda bile bizden ayrısındiyerek bana olan sitemini dile getirmiştin Ben de sana, Bu hayat birbirimize doyacak kadar geniş değil Birbirimize doyalım diye Allah'tan cennetinde bize bu sohbeti vernesini temenni ediyorumdemiştim

Sen şehit olmadan iki gun once seni ruyamda gelinlikler icinde gordum Bu dunyada eşi benzeri olmayan bir guzellikteydin Yanıma sessizce oturduğunda sana, Bu gece senin duğun gecen midiye sordum Sen de Duğunum akşam vakitlerinde değil oğlen olacakdemiştin Carşamba gunu oğlen vakti şehit olduğun haberi bana ulaştığında, senin ruyamda bana ne demek istediğini anlamış oldum Allah'tan seni şehit olarak kabul etmesini niyaz ettim Ve şehadetin, bizim haklı olduğumuzu ve duşmnımızın batılın ta kendisi olduğu inancımızı pekiştirdi

Son vedanda yanında olamamam, son bir kez seni gorememem, alnına son bir opucuk konduramamam ve senin cemaze namazını kıldırma şerefine nail olamamam beni derinden uzdu Beni bunları yapmaktan alıkoyan, olumden veya karanlık hucerelerden korku değil, uğruna canını verdiğin davayı (devrimin hedeflerine ulaşması) surdurebilmekti

Zalimlere karşı başın dik (goğsunu gere gere) direnirken gaddar kurşunlar goğsune saplandı ve ruhun yuceldi Ne kadar guzel bir azimin ve terbiye edilmiş bir nefsin vardı İnanıyorum ki, sen Allah'a verdiğin soze sadakat gosterdin, Allah da sana verdiği soze Oyle ki, şehadet şerefini bize değil de sana bahşetti

Son olarak, Sevgili kızım ve değerli oğretmenim

Sana elveda demiyorum bilakis goruşmek uzere Buluşmamız, yakında peygamber ve ashabıyla birlikte Havzı Kevser'de olacak Sonsuz kudret ve hukumranlık sahibi Allah'a yakın, O'nun nezdinde değerli ve şerefli bir konumda Ayrılmamak uzere, birbirimize doyma temennilerimizin gercekleşeceği bir buluşmaSevgili Kızım imagesbabasindansehitolankizinaduygudolumektup5b0325ff200f2png