Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babasının Kızı

Babasının Kızı
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Babasının Kızı Güzel oyuncu Akarsu Erdoğan babasına fazla benizyormuş NEHIR ERDOĞAN'IN ZOR ANLARI 1548650767 1548650767 babasininkizi5c4e8914c4340babasininkizi5c4e8914c4340 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernehhhh&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİĞİ YIL BABASINI KAYBEDEN VE AKARSU ERDOĞAN, DINÇ DURMAYA ÇALIŞIRKEN GERÇEKLERİ KABUL ETMEMENİN YANLIŞLIĞINA DEĞİNDİ Filiz Akın'ın Habertürk'teki programına misafir olan Erdoğan, 'Karakter olarak da fizik olarak da babama fazla benzerim Daha dinç bir duruşum vardır Daha içimde yaşarım, daha rahat ağlarım Annem ve abim, duygularını daha açık edebilen insanlar' diye konuştu Babasının ölümünden daha sonra annesinin fazla ağladığını ve fazla mutsuz olduğunu, abisinin de sürekli isyan ettiğini söyleyen Çay Erdoğan, yaşadıklarını anlatırken zorlandı Erdoğan, 'Benim de üniversite yeni bitmişti ve İstanbul'a döndüm Ben yalnızca kendimi işe verdim 4 işte pat diye çalışmaya başladım Bir yıl böyle gitti Ama bu da çok iyi bir şey değilmiş Daha Sonra o ağlamamanın, kuvvetli duracağım, babam ölmedi ki yalnızca boyut değiştirdi, gitti, beni görüyor Çok artı kasmışım galiba kendimi Fazla özlüyorum Daha dün gecce yine rüyamda gördüm Çok özlüyorum yan yapacak bir şey değil Bir gün kavuşacağız inşallah' şeklinde konuştu  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt