Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babaya en güzel sevgi sözleri burada

Babaya en güzel sevgi sözleri burada
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Babaya en güzel sevgi sözleri burada babama sözler babaya hoş sözler Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda yaklaşmakta olan 2019 babalar günü için, babalarına en güzel sevgi sözleriyle hitap etmek isteyen tüm arkadaşlarımıza ve babama sözler arıyorum diyen tüm misafirlerinize en hoş babalar günü sözleri sunuyoruz 1549102076 1549102076 babayaenguzelsevgisozleriburada5c556c00e4eddbabayaenguzelsevgisozleriburada5c556c00e4edd babayaenguzelsevgisozleriburada5c556c00e4edd Babanın mırasını mı ıstıyorsun? Bılgısını ogren Onun parasını anında harcayabılırsın Babanın erdemleri çocuklarının servetidir Babanın rolü, yüz öğretmeninkine bedeldir Fazla sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, babalar gününü kutlarım Üzerime katlanma tohumu takım sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var seni fazla seviyorum Mesafeler ne değin uzun olursa olsun sevgısını defalarca uzerımde hıssettıgım dun de bugun de yarın da hep yuregım değin yakınımda olan babacıgım senı cok sevıyorum Evimizin güneşi bir her birine olan canım babama kucak dolusu sevgı ve saygılarımla babacığım bir günümde yok her günümdesin Babanın faziletleri, çocukların servetidir İnsan, babasına borçlu olduğu saygıyı fakat baba olduğu vakit duyar Farklı hiçbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya Babalar günün kutlu olsun babam Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle Kolaylık ve tasa ortağım babalar günün kutlu olsun  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt