babaya mektup fakat nasıl Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı Yatağı adilane toplanmıştı ve odası hiç olmadığı değin düzenli görünüyordu Sonra adam yastığın üstüne bırakılmış mektup zarfını farketti Üstünde Babama yazıyordu Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu: Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir vicdan azabı ve endişe içinde yazıyorum Kız arkadaşımla firar etmek zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzakta tutmak istedim Gerçek arzu ve aşkı ben Dilara ile buldum ve o böylece tatlı ama anlatamamşunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını katiyen lakin katiyen onaylamayacaktınız ve emrindeki benden koskocoman olmasıda bir sorundu Fakat benim için bunlar bir engel değildigerçek arzu ve hakiki aşkBaba Dilara gebe! Dilara'nın dediğine tarafından çok mutlu olacağız Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı varBir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyorDilara benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve bundan böyle biliyorum fakat esrar kimseye hasar vermezEsrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve tekrar bu sayede ihtiyacımız olan kokain ve ekstaziye ulaşacağız Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Dilara sağlığına kavuşsun diye O elbette iyileşmeyi hakediyor Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak,seveceksin Oğlun ANEKDOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile dürüst değilBen Mehmet'lerdeyim Yalnızca sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha fena şeylerin olduğunu andırmak istedim babayamektupamanasil5c564d45b6b14alt babayamektupamanasil5c564d45b6b14alt babayamektupamanasil5c564d45b6b14alt