babama sozler
babaya guzel sozler
Babanın mırasını mı ıstıyorsun? Bılgısını ogren Onun parasını hemen harcayabılırsın
Babanın erdemleri cocuklarının servetidir
Babanın rolu, yuz oğretmeninkine bedeldir
Cok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, babalar gununu kutlarım
Uzerime sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var seni cok seviyorum
Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını her zaman uzerımde hıssettıgım dun de bugun de yarın da hep yuregım kadar yakınımda olan babacıgım senı cok sevıyorum
imagesbabayasevgisozleri5ad94f990ac71
Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgı ve saygılarımla babacığım bir gunumde değil her gunumdesin
Babanın faziletleri, cocukların servetidir
İnsan, babasına borclu olduğu saygıyı ancak baba olduğu zaman duyar
Benzemez hicbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne yurek yeter bunu sığdırmaya Babalar gunun kutlu olsun babam
Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle
Huzur ve dert ortağım babalar gunun kutlu olsun
babaya guzel sozler
Babanın mırasını mı ıstıyorsun? Bılgısını ogren Onun parasını hemen harcayabılırsın
Babanın erdemleri cocuklarının servetidir
Babanın rolu, yuz oğretmeninkine bedeldir
Cok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, babalar gununu kutlarım
Uzerime sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var seni cok seviyorum
Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını her zaman uzerımde hıssettıgım dun de bugun de yarın da hep yuregım kadar yakınımda olan babacıgım senı cok sevıyorum
imagesbabayasevgisozleri5ad94f990ac71
Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgı ve saygılarımla babacığım bir gunumde değil her gunumdesin
Babanın faziletleri, cocukların servetidir
İnsan, babasına borclu olduğu saygıyı ancak baba olduğu zaman duyar
Benzemez hicbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne yurek yeter bunu sığdırmaya Babalar gunun kutlu olsun babam
Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle
Huzur ve dert ortağım babalar gunun kutlu olsun