Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babetlerin Zararları

Babetlerin Zararları
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Babetlerin Zararları babet modelleri babet fiyatları ayak ağrısı hakkında bilgiler yazımızda arkadaşlar Yazın hepimizin severek giydiği Babetlerin öyle günahsız olmadıklarını öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim meleklerbabetlerinzararlari5c4f9377e3894alt ben zaten normaldede Topuklu Ayakkabılar o kadar sık giyemiyorum Babetler hem sıcacık hemde düz ayakkabılar daha bir hoşuma gidiyorbabetlerinzararlari5c4f9377e3894alt bakın ideal kundura nasıl olmalıymış buyrun beraber öğrenelim meleklerbabetlerinzararlari5c4f9377e3894alt 1548354317 1548354317 babetlerinzararlari5c4f937875259babetlerinzararlari5c4f937875259 babetlerinzararlari5c4f937875259 Son yılların modası olarak karşımıza meydana çıkan babet ayakkabıların en düşük yüksek topuklu modeller dek zararlı olduğu konusunda uyarılar uzmanlardan geldi İdeal topuk yüksekliğinin 5 santimetre olması gerektiğini belirten Fizik Çare ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof Dr Semih Akı, babetlerin ayağında ön yüzünde bulunan bağlarda aşırı yüklenmeye niçin olduğunu ve ayak ağrılarına yol açtığını açıklama etti İdeal pabuç nasıl olmalı? Ancak tüm risklere karşın yine de babet giymek isteyen ve babet giymeyi tercih edenler içinse Akı şunları önerdi: •İdeal topuk yüksekliği 35 santimetreden daha yüksek olmamalıdır •Topuk seçiminizde topuklar oldukça geniş olmalıdır •Topuk ve ayakkabının önü şok absorbe eden bir materyalden oluşmalıdır •Parmaklarınız yeterince gizli sığabildiği genişlikte olmalıdır •Kundura ön ve arka bölümlerinde her iki el aralarında çamaşır büker gibi bükülmeye çalışıldığında kolayca deforme olmamalıdır •Araç Gereç olarak sentetik materyalden uzaktan durmalı ve doğal deri ayakkabılar seçim edilmelidir  

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt