Babutsa London Calling Albüm Arkadaşlar son günlerde heryerde Babutsa çalınıyor bilhassa albümünün çıkış parçası olan yanayım yanayım insanı yerinde oturtmayan cinstenbabutsalondoncallingalbum5c57cc3dc3d09alt Big Grin Fantastik bir ses olağanüstü bir açıklama ve tez canlı insanı eden parçalarıyla babutsa yı dinlemenizi öğüt ederim kurtlarını dökmek isteyen bütün meleklerimi yanayım yanayım parçasını şiddetle nasihat ediyorumbabutsalondoncallingalbum5c57cc3dc3d09alt Big Grin demin ben birazcık döktürdümde bu parçadababutsalondoncallingalbum5c57cc3dc3d09alt Big Grin Sizlere Babutsa nın albüm tanıtımına geçirmek istiyorum şimdide 1549257784 1549257784 babutsalondoncallingalbum5c57cc3e5ee50babutsalondoncallingalbum5c57cc3e5ee50babutsalondoncallingalbum5c57cc3e5ee50 1 Güzelim 2 Neler Geldi Başıma 3 Gariban 4 Yanayım Yanayım 5 Gençlik Böyle Geçer (Ekatomiria) 6 Mehmedim 7 Bir Birilerine 8 Köprüden Geçemedim 9 Mutlu Ol 10Babutsa 11Zeytinden Aşımısın (Kırpıntı) 12Ararım Sorarım Seni 13Yanayım Yanayım (Burak Yeter Remix) Türkiye'ye yeni sesler, yeni sound'lar kazandırmayı hedefleyen 4 Mart Müzik, özel bir çalışmaya daha imza atıyor Adını kaktüste yetişen dikenli bir meyva olan Babutsa grubu albümünde garip tarzı ile dikkatleri çekiyor BABUTSA , Londara'da yaşıyan 3 türk göre ortaya meydana çıkan bir grup, Soner, Ali, Peri adlı üç türk genci tüm müzik bilgilerini deneyimlerini ortaya koyarak, eski yavru vatana ait parçaları aldılar ve kendi yorumlarını ekleyip hayatınıza renk katacak bu albümü ortaya çıkardılar Albümde doğrusu ayrı müzik tarzlarını bir projede karşımıza çıkarıyor, pop, fantezi, rock, blues, regy, rum ezgilerini taşıyan albümde 12 şarkı yer alıyor Albümün ilk Klibi Ali kadar seslendirilen Yanayım Yanayımadlı şarkıya yönetmen Yavuz Özkan tarafından Ortaköy'de tarihi bir binada çekildi Albümde öbür tarzların maksat alınması sebebiyle 2 klibte Peri kadar seslendirilen ve Türkiye'de herkesin sevdiği bir parça olan, düzenlemesi blues formatında yapılan tabii ama gene Yavuz Özkan kadar Köprüden Geçemedime çekildi