Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bacaklı Çorba (Tokat Usulü)

Bacaklı Çorba (Tokat Usulü)
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Bacaklı Çorba (Tokat Usulü) Tarifi İçin Malzemeler

*1 küçük kase yeşil mercimek
*1 kase kesilmiş hamur (Tokattan bu çorba için kesilen hamur,yoksa erişte ya da çubuk makarna )
*1 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı*kıyma
*Tuz
*Nane
*Kırmızı
*Toz biber
*Et suyu

Bacaklı Çorba (Tokat Usulü) Tarifi Yapılışı İlk etapta mercimekler güzelce yıkanır ve kaynamaya bırakılır Kaynayan mercimeklere annemin tokattan getirdiği hamurlardan eklenir,evde olmayınca biz çubuk makarna kırarızErişte çok hamur oluyor diye ayrı bir yerde kıyma yağla, salça ve nane toz biberle sotelendikten sonra kaynayan çorbaya ilave edilir Et yada kemik suyumuz varsa eklenir bir taşım daha kaynatılıp, servis edilir Afiyet olsun
 
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt