Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bade İşçil (Banu) Kuzey-Güney Dizisini Anlattı

Bade İşçil (Banu) Kuzey-Güney Dizisini Anlattı
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bade İşçil (Banu) KuzeyGüney Dizisini Anlattı kuzey güney dizisi bade işçil banu kimdir yaşam hikayesi resimleri kuzey güney dizisi resimleri yorumları hakkında detaylı bilgiler mekanıcom'da Kanal D'de çarşamba günleri yayınlanan ve Müthiş Yüzyıl dizisine rakip olarak gösterdiği Kuzey Güney dizisi izleyiciden geçerli anekdot aldıKıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ile birlikte Kuzey Güney dizisinde rol alan güzel oyuncu Bade İşçil oynadığı Kuzey Güney dizisi ve özel hayatı ile ilgili bilgiler vermiş melekler 1549264240 1549264240 badeiscilbanukuzeyguneydizisinianlatti5c57e575492c1badeiscilbanukuzeyguneydizisinianlatti5c57e575492c1badeiscilbanukuzeyguneydizisinianlatti5c57e575492c1 Yer Nişantaşı Atiye Cadde Randevulaşma mekanımız Bade ışçil’in de çok sevdiği Hardal Sokağa bakan masalarda oturup hoş oyuncuyu beklerken rengarenk eşofman takımıyla bir koşucu görünüyor sokağın başında Kadınların topuk boyu yarıştırdığı Arnavut kaldırımlı Atiye Cadde’a New Balance’larıyla süratli bir antre yapan ışçil, etraftaki en sade lakin en ışıltılı kız Görüşme yapacağımız masaya oturur oturmaz etraftakilerin dikkatini çekiyoruz Bir kısım bayan Bade’nin güzelliğine, bir kısım ise Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı dizide olmasına iç çekiyor Erkekler selamlama saptamak için gerekçe düşünüyor Tüm bunlar olurken ışçil iştahla mönüye bakıyor Sorulara esprili cevaplar verirken muzip bir çocuk gibi görünen ışçil’in, çocuksuluğun en fazla yakıştığı kadınlardan biri olduğunu anlatmak olası“Kuzey Güney dizisinin teklifi geldiğinde neyi görüp “tamamdır dediniz? “Ezel dizisinde Ezel karakterinin bir dönüşüm geçirip intikam peşine düşmesi beni fazla heyecanlandırmıştı Bu dizide de Kuzey’den etkilendim Aralıksız duygularıyla savaşma ve kendini tutma halinde Kısacası Kuzey karakterine tav olduğum için bu dizide elde etmek istedim “Kıvanç Tatlıtuğ varsa tamamdır mı dediniz? Kıvanç’a değil Kuzey’e tav oldum ben Kıvanç fazla uğurlu ki Kuzey gibi bir karakteri oynuyor Canlandırılan rolün üretkenliğe müsait olması fazla önemli Kıvanç da bu dizide çok zengin bir karakteri canlandırıyor Ve hem görsel olarak ayrıca de oyunculuk olarak çok başarılı Bade olarak Kuzey’i mi yoksa Güney’i mi seçerdiniz? Ben dizide Banu olarak Güney’i beğenmişim O vakit yeniden Güney diyelim! ERKEK ARKADAŞIMIN KARDEŞİNE BAKAMAM Reel hayatta erkek arkadaşınızın kardeşini daha albenili bulduğunuzu hissetseniz ne yapardınız? Birlikte olduğum erkeği yeterince sevmediğimi anlardım Tek faydası bu olurdu O süre da çeker giderdim zaten Diğer türlüsü olamaz Kan bağı olan insanları birbirine düşürmek değin ayıp bir şey olabilir mi? Oyunculukla ilgili en çok neyi seviyorsunuz? Oyunculuk benim delirme alanım Diğer bir şahsiyet oluyorsun Ne söylersen “O söyledi, ne yaparsan “O yaptı deyip suçu üstünden atabilirsin Diğer karakterleri analiz etmemi sağlıyor Empati kurma özelliğim gelişiyor Oyunculukta kendimi geçirmek istiyorum lakin bu da epey ömrümü alacak gibi gözüküyor Oyunculuk olmasaydı şu lahza ne yapıyor olurdunuz? Belirli moda sektöründe çalışıyor olurdum Uçmayayım diyorum lakin Fashion Week’te markamın defilesini yapıyor olurdum mesela Hatta belki de Fashion Week’i ben düzenliyordum! Olasılıkla İstanbul’dakini de değil, Paris’tekini! Uçmuyorum bakın, önemli hayaller bunlar Markanızın adı ne olacak? Badenzi! Çocukluğumda bir şeyler çizmeye başladığımda daima bu imzayı atardım Hiç başka bir ad düşünmedim Twitter’daki ismim de bu zaten Etiketim de “made by bade olacak BON JOVI İLE ROMANTİK BİR FİLMDE OYNASAM! Oyunculukla ilgili bu tür deli bir hayaliniz var mı? Bon Jovi’yle yalnızca ikimizi anlatan romantik bir filmde oynamak! Aşığım ona Senaryosu hiç kayda değer yok Bilmediğimiz ayrı bir meziyetiniz var mı? Resim yapmayı fazla severim Nü çizerim Kıyafetleri onların üstünde canlandırırım zaten dahası spor yerine getirmek diyebilirim Peki kendinizi beceriksiz bulduğunuz bir bölge? Çalgı aşırmak Denediniz mi? Okulda çok denedim Notaları algılayamıyorum galiba şarkı söyleyebilirim fakat enstrüman çalamıyorum maalesef Fazla isterdim HER GÜN 10 BİN ADIM ATMALIYIM Sizi neler mutlu eder? Annemle kahvaltı sonrası içtiğimiz kahvenin eşi yarı yok Sevdiklerimin mutlu olması ve insanlardan güzel eleştiriler olmak, bir şeyleri hak ederek aldığımı hissetmek de beni mutlu eder Mesela yürüyüş yapıyorum Yeteri değin yürüdüğümde yemek yemeyi adalet ettiğimi hissediyorum ve yerken mutlu oluyorum Yeterince spor yapmadığımda, yemek yersem mutlu olmam “Bugün yeteri değin yürüdüm diyebilmeniz için ne değin yürümüş olmanız gerekiyor? Adım sayarla 10 bin adım Alışveriş yapmak sizi mutlu eder mi? Alışveriş bir hastalık galiba Ara Sıra bakıyorum, beğendiğim bir şeyden birkaç tane almışım ınsan fakat savaş çıkacak diye bu kadar depolar! Yoksa niçin alsın? Çok seviyorum alışveriş yapmayı Fakat hiçbir süre astronomik fiyatlardaki ürünlerin ardından değilim O yılın modasına uyarlamak için gereken ürünleri milyarlarca lira vererek almam EN SEVDİĞİM HALİM BİKİNİLİ HALİMDİR Ne alırken paraya kıyarsınız? Pabuç Bilhassa de spor kundura But sağlığı bence fazla kayda değer Topuklu ayakkabıda daha da fazla önemli O topuklarla haldır huldur saatlerce ayakta kalıyoruz Bir tane ayakkabı giy, fazla para ver lakin sağlıklı olsun En son kendinize ne aldınız? Kapalıçarşı’da antika mücevher satan bir kuyumcudan el işi iki yüzük aldım Biri mine taşıymış Biri de olimpiyat yüzüğüymüş Olimpiyatı duyunca “Tamamdır dedim ve hemencecik aldım Kendinize en fazla neyi yakıştırıyorsunuz? Bornoz dermişim! Galiba yaz çocuğu olduğum için mayo ya da bikinili halim en sevdiğim halimdir Onun dışarıya Serbest Masur’un kıyafetlerinin içinde hatasız hissediyorum kendimi YA BENİ SEVSİN YA HİÇ OYALAMASIN Hiç, bir erkek için giymem dediğiniz bir şeyi giydiğiniz veya katiyen vazgeçmem dediğiniz bir şeyi çöpe attığınız oldu mu? Yok ya O seçim bana ait olmadıktan sonra karşımdaki birey beni sevmiyor demektir zaten Niye kasayım oysa o süre? Beni sevsin, sevmiyorsa da oyalamasın Hayatınızda ileride olması muhtemel bir erkeğin mutlaka sahip olması gereken özellikler nelerdir? Sağlığına ağırlık versin Kendini salmış olmasın Kuytu olsun Spor yapsın Alkolik olmasın Alkolünü adabıyla alsın Daha önce “Benden güçlü olmalı demiştim, bu “Benden zengin olsun demişim gibi algılandı Halbuki ben şahsiyet olarak enerjik olsun çağrıda bulunmak istemiştim Ezik hissetmesin anlamında Benden varlıklı olması umurumda değil ınsan olsun yeter Örneğin özel günleri hatırlaması kayda değer mi? Ay değil hiç ego değil! böylece da hassas olmasın Kadın gibi her özel günü hatırlamasına lüzum değil! BENİ MÜKEMMEL BULAN BİRİYLE KARŞILAŞMADIM Erkekler sizin dek güzel, popüler ve çoğu yönden mükemmel görünen bir kadınla karşılaştıklarında nasıl tepki veriyor? Dehşet yaratıyor musunuz erkekler üstünde? Bilmiyorum, hiç karşılaşmadık ki beni pek çok mükemmel görebilen biriyle! Nefret Edilen Şey yarattığımı sanmıyorum fakat ahali benimle tanışmadan önce soğuk durduğumu söylüyorlar Lakin bir defa sohbet ettikten sonra beni anlıyorlar Keza öyle da çok iyi değilim yani Olması gerektiği değin Daha açıkçası umarım olması gerektiği dek olabilmişimdir BENDEN NASIL BİR ŞEY DOĞAR MERAK EDİYORUM Hayatınızın ilerleyen yıllarında hangi üç şeyi mutlaka gerçekleştirmek istiyorsunuz? Madagaskar’a gitmek ve orada beyaz köpekbalıklarıyla dalış gerçekleştirmek istiyorum Bütün sokak hayvanlarına takviye olabilmek istiyorum Sadece sokak hayvanları üstüne bir düzenim olabilir bundan başka, çocuğum olsun bir gün Benden nasıl bir şey doğacak onu bakmak istiyorum Lakin acilen değil Erkek ya da kız hiç ayrım etmez Kız olursa belli paçoz bir şey olur Ben erkek çocuğu gibiyim çünkü!