Bade İşçil Biyografisi Bade İşçil Hayatı Bade İşçil Biyografisi Merhaba Sevgili Melek'ler Demin sizlere resimlerini sunduğumuz Bade İşçil'in şimdide hasyatıyla ilgili merak edieln bilgileri Bade İşçil biyografisi olarak paylaşıma açıyoruz arkadaşlarım 1548238693 1548238693 badeiscilbiyografisi5c5a61dae1789pngbadeiscilbiyografisi5c5a61dae1789pngbadeiscilbiyografisi5c5a61dae1789png Bade İşçil 8 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelmişBade İşçil Mahsun Kırmızül ile olan birlikteliği ile ses getirmişti Bade İşçil Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım mezunudur Nişantaşı’nda başlayan, Beşiktaş’a inen, Boğaz hattını takip eden ve İstinye Park’ta son bulan bir sohbet okuyacaksınız az sonradan Ezel’in Şebnem Sertuna’sı Bade İşcil için bu yeni bir şart yok Bade İşçil İşi olmadığı her fırsatta kendini yollara vuruyor Başkalarının oysa otomobille kat etmeyi düşünebileceği mesafeleri yürüye yürüye alıyor Çıkıyor evinden, kendine bir rota belliyor ve saatlerce yürüyor Bu kere kendine Nişantaşıİstinye Park parkurunu seçti Ben de yol boyunca ona eşlik ettim Parkuru tamamladığımızda sahne içler acısıydı, Ben dilim açık havada kendimi patates çuvalı gibi kaldırıma atarken, Bade en nazik, en zarif hali ile yanımda esneme hareketleri yapmaktaydı