Bade İşçil İle Görüşme bade işçil kuzey güney dizisi banu ezel dizisi resimleri hayat hikayesi biyografisi özgeçmişi röportajı hakkında detaylı bilgiler mekanıcom'da Önce Ezel dizisiyle ekranlara merhaba diyen Bade İşçil Kuzey Güney dizisi ile ekranlara adamakıllı ısındıKuzey Güney dizisindeki Banu rolüyle izleyenlerin beğenisini şampiyon hoş oyuncu Bade İşçil ile yapılan röportajı paylaşıyorum sizlerle melekler 1548649812 1548649812 badeiscilileroportaj5c4e8558e5ee4badeiscilileroportaj5c4e8558e5ee4 badeiscilileroportaj5c4e8558e5ee4 Bade İşcil, “Ezel dizisiyle başlayan yükseliş dönemini “Kuzey Güney dizisiyle sürdürüyor Gerçekteki ağır başlı ve abartıdan uzan tarzına inat şımarık varlıklı kızı Banu’yu büyük bir başarıyla canlandıran ışcil, ıstanbul Life’ın sorularını yanıtladıBade İşcil, “Ezel sayesinde birbirinden başarılı işlere imza atan Ay Yapım’la alıştırma fırsatı yakaladı “Kuzey Güney için tekrar benzer üretim şirketinden önerge aldığında da söylediğine göre pozitif düşünmeye gerek duymayıp “yükselişe devam dedi: “Gerek oyuncu kadrosu, lüzum senaryosuyla çok heyecanlandırıcı bir meslek olduğunu düşündüm ızleyicinin beğenisini kazanan bir işe imza attığımıza inanıyorum ‘Kuzey Güney’, hikaye ve sinematografik yapısıyla öteki işlerden bambaşka bir yerde kendimce Aldığım olumlu tepkiler de beni destekler yönde Süreklilik ilerleyip karakterler belirginleştikçe, izleyici için olduğu değin bizim için de coşku artıyor AYNAYA BAKACAK VAKTİM BİLE DEĞIL Azıcık daha geriye dönersek Bade İşcil’in oyunculuk serüveninin “Gülpare diziyle başladığını hatırlıyoruz Aslında moda ve tasarım okuyan genç oyuncu, oyunculuğa geçişinin ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu bir uçtan bir uca olduğunu anlatıyor: “Andaç Hanım, dizi için görüşmeye gittiğimde bende o ışığı gördüğünü, bana inandığını söyledi Eğer o gün beni ikna etmeseydi olur ya de hayatta en keyif alarak yaptığım bu mesleği hiç denememiş olacaktım Ancak oyunculuğa gönülden yan olsa bile “çocukluk hayalim dediği moda ve tasarımla da bağlarını koparmış yok: “Moda katiyen bir kenara bırakıp unutacağım bir şey değil Giyim konusunda fazla titizimdir, giyinmenin belirlenmiş kuralları ve ahlakı olduğunu düşünüyorum Günlük hayatımda daha çok yaptığım spora yerinde kıyafetler seçim ediyorum ancak özel bir davete bu vesileyle yerine ve zamanına kadar giyinmeye özen gösteriyorum Modayı eğitim dönemimdeki dek yakından takip etme şansım olmuyor maalesef, umulan dizi çekimlerinin yoğunluğundan aynaya bakacak vaktim bile değil çoğu vakit Buna karşın internet ortamından veya dergilerden sürekli peşine düşüp takip etmeye çalışıyorum dahası Hür Masur var hayatımda Atölyesinde bir araya geldikçe, kumaşlara, çizimlerine hayranlıkla bakıyor, modanın geçiş dönemlerine dair veri alıyorum Modayı en fazla Serbest’le, özgürce yaşıyorum diyebilirim DIŞ GÖRÜNÜŞE DAİR TAKINTILARIM DEĞIL Karşınızda güzel bir bayan olunca, bunun onu mesleki açıdan nasıl etkilediğini sormak da ülkü geliyor Sonuçta güzelliğin özellikle de oyunculuk için bir üstünlük olduğu hakiki Peki hiç dezavantajları değil mu? Bade İşcil, bu soruyu mütevazı bir şekilde pas aşmak istiyor: “Alımlılık üstüne konuşmama kararı aldım artık Beğenen de beğenmeyen de sağ olsun Benim dış görünüşe dair takıntılarım değil, önemli olan ceset denen mekanizmayı doğru şekilde ayakta yakalamak Dinç ve huzurlu yaşamak en güzeli Günümüz teknolojisiyle yapılan çekimlerde, ışık ve makyaj teknikleri tamamen cümbür cemaat hoş de çirkin de olabilir Bana kadar oyuncuya düşen görev, rolüne adapte olup canlandırdığı karakteri en iyi şekilde izleyiciye uymak Hem ben daha yolun fazla başındayım şu an ne söylesem geçersiz, çünkü henüz çok yeni ve tecrübesizim Geleceğe yönelik planlarımda başarılı bir oyuncu edebilmek var HİPERAKTİF DENECEK DEĞIN HAREKETLİYİM Günlük hayattaki Bade ışcil’in nasıl biri olduğunu merak ediyoruz Sahiden sade görünümü öyle ya da böyle anahtar sözcük verse de yine de sormadan duramıyor insan: “Kişinin kendini anlatması zordur gerçekte, lakin beni tanıyanların bana her zaman söyledikleri özelliklerimle anlatayım kendimi iyi niyetli, pozitif düşünen, tez canlı, hatta hiperaktif denebilecek dek hareketli, spor yapmayı seven, üşenmek nedir bilmeyen, hayatla barışık, nadir de olsa sinirlenebilen ama bunu katiyen dışa vurmayan ve kendi halinde biriyim bir de takıntılıyımdır, boş geçecek zamana ve haksızlığa asla sabır edemem İSTANBUL BOĞAZI’NI GÖREYİM YETER Çekimler ve yolculuklar yüzünden hayatı büyük bir koşturmaca gibi görünse de, ıstanbul’a öylesine aşık oysa, en ufak süre dilimini bile kaçırmıyor: “Vakit buldukça yürüyüş ve koşu yapıyorum Bunun için de muhtemel oldukça doğayı, özellikle ormanlık alanları veya sahil şeridini tercih ediyorum ara sıra Boğaz’a karşı oturup keyif yaptığım da oluyor Mekan fazla da önemli yok gerçekte, ıstanbul Boğazı’nı görsün yeter Bu harikulade güzelliği seyre dalınca, zamanı da mekanı da unutup, masal dünyasında yaşıyor gibi oluyorum 7 TEMMUZ’DA CENNETTEYDİM id İstanbul’u hiç görmemiş birine bu şehri anlatacaksınız En sık kullanacağınız kelimeler ne olurdu? İstanbul’u görmemiş birine ıstanbul’u izah etmek için “insanoğlu cennete de el atmış derim Çünkü doğup büyüdüğüm ve hayran olduğum bu cennet şehrin günden güne betonarme yapılarla sarılması, kalabalıklaşması, çözümsüz bir trafik sorunu yaşaması, yollarında çöp dağlarının oluşması çok üzücü yine de her şeye rağmen bu şehri yaşamak, cennette almak gibi benim için Kelimelerle anlatılmaz Şehirde şu asıl kadar izlediğiniz en güzel konser ya da gösteri hangisiydi? Ah natürel fakat Bon Jovi konseri! Büyülendim, bir kez daha âşık oldum Hem ıstanbul hem de Bon Jovi olunca başka alternatif yok! 7 Temmuz 2011’de ben gerçekte cennetteydim diyebilirim Son dönemde size en çok etkileyen olay? Fazla sevdiğim birinden gelen bir koli dolusu mango