Bade İşçil Ayaklanma Etti ! kuzey güney bade işçil haberleri buğra gülsoy haberleri Ilk bölümünden beri merakla peşine düşüp takip edilen Kuzey Güney dizisinin hoş oyuncularından Bade İşçil isyan etti melekler Rol arkadaşı Buğra Gülsoy 'un boşanmasına sebep olarak gösterilen Bade İşçil'le ilgili haber şöyle; 1548640046 1548640046 badeiscilisyanetti5c4e5f3427cedbadeiscilisyanetti5c4e5f3427ced badeiscilisyanetti5c4e5f3427ced Buğra Gülsoy ile Burcu Kara çiftinin ayrılmasına neden olarak gösterilen Bade İşçil önceki gün Nişantaşı’ndaydı“Kuzey Güneydeki rol arkadaşı Buğra Gülsoy’un eşi Burcu Kara’dan ayrılmasına niçin olduğu öne sürülen Bade İşçil, hakkındaki iddialara isyan etti İşçil son dönemde hakkında çıkan iddialara ayaklanma edip “Bu dedikodular benim ve ekipteki arkadaşların beklediği şeylerdi, Bu konu hakkında daha önce de konuştum ama ayrılığın benimle uzaktan yakından alakası yok dedi Meydana Çıkan haberler ardındaki rol arkadaşı Buğra Gürsoy'un kendisini aradığını ve özür dilediğini söyleyen Bade İşcil, Buğra beni arayıp ‘Sanırım gazeteciler ayrılma nedenini öğrenmek için bu şekil haberler yapıyor’ dedi ve özür diledidiye konuştu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.