Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Badem - Geceyedir Kusmelerim

Badem - Geceyedir Kusmelerim
0
320

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hersey biter herkes gider
Gun bile kacar gecenin koynuna saklanir
Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gozlerinde
Yankilanir yasanmamislari dusunur kuytularda uzulurum

Gel desen kosar gelir ellerim
Umursamaz dunyayi
Umursamaz yasami
Sadece seni tek seni bekledim
Gel diyen ellerini gozlerini ozledim
Ne umut kaldi ne bir ruya geceyedir kusmelerim

Yurek yanar kalpler aglar
Sevdam bile cirpinir cikis yollari arar
Birtek gozyasi kalir bu askdan geriye
Ruhumda yeserir yeniden ask yapraklari
Yasanmamislari dusunur kuytularda olurum
Yasanmamislari dusunur kuytularda olurum

Gel desen kosar kosar gelir ellerim
Umursamaz dunyayi
Umursamaz yasami

Ne bir umut kaldi ne bir ruya geceyedir kusmelerim

Gel desen kosar kosar gelir ellerim
Umursamaz dunyayi
Umursamaz yasami

Bir umut kaldi ve bir ruya yine sana seslenirim

Similar threads

Hersey biter herkez gider Gun bile kacar gecenin koynuna saklanir Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gozlerinde yankilanir yasanmamislari dusunur kuytularda uzulurum Gel desen kosar gelir ellerim Umursamaz dunyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Badem Geceyedir küsmelerim Hersey biter herkez gider Gün bile kacar gecenin koynuna saklanir Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gözlerinde yankilanir yasanmamislari düsünür kuytularda üzülürüm Gel desen kosar kazanç ellerim Umursamaz dünyayi Tasasız yasami Sadece seni tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Badem Geceyedir Küsmelerim 1549248288 1549248288 bademgeceyedirkusmelerim5c57a724ae03cbademgeceyedirkusmelerim5c57a724ae03c http:img126imageshackusimg1268008badem2005mj5Hersey biter herkez gider Gün bile kacar gecenin koynuna saklanir Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Distance Gel Derken şarkı Sozleri Distance Gel Derken şarkı Sozu Distance Gel Derken Distance Gel Derken Sozleri BuraK Yavuz ( Distance ) : Gozyaşlarım; Yanaklarımı ıslatır ellerimi Bıraktıqın An Guzelliğinle Beni hapsettin Sen Anladımki Her şey yalan Beraber yazdıqımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt