Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Badem Kaplı Tavuk [GYT]

Badem Kaplı Tavuk [GYT]

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Badem Kaplı Tavuk İçin Gerekli Malzemeler :
400 gr tavuk göğüs eti
12 su bardağı dövülmüş badem
13 su bardağı dövülmüş mısır gevreği
1 yemek kaşığı kuru maydanoz
Tuz, sarımsak tozu
3 yemek kaşığı yağsız süt


Hazırlanışı :
Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin Derin bir kapta badem, mısır gevreği, tuz ve sarımsak tozunu karıştırın Tavukları önce süte batırıp daha sonra bademli karışımın içinde yuvarlayın Alimünyum folyo serilmiş fırın tepsisine yan yana dizin 200 derece ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin İçlerinin pişip pişmediğini kontrol edip fırından çıkarın Yanında süzme yoğurt ile servis yapın
 
858,496Konular
982,155Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt