iltasyazilim
FD Üye
Krokan için
1 su bardag?ı toz s?eker
1 su bardag?ı c?ig? badem
Muhallebi için
25 su bardag?ı badem su?tu?
1 yumurta sarısı
34 su bardag?ı toz s?eker
1 paket vanilya
2 yemek kas?ıg?ı mısır nis?astası
1 yemek kas?ıg?ı un
1 limonun suyu
Badem sütlü krokanlı muhallebi hazırlanışı
Krokan ic?in; toz s?ekeri bir sos tenceresine alın Ara ara karıs?tırarak eritin S?eker erimeye bas?ladıg?ında bademleri ilave edin Karıs?tırıp ocaktan alın Krokanı yag?lı kag?ıt u?zerine yayıp donmaya bırakın
Muhallebi ic?in gerekli olan tu?m malzemeyi bir sos tenceresine alın Su?rekli karıs?tırarak muhallebi kıvam alıncaya kadar pis?irip ocaktan alın
Muhallebiyi servis kaselerine paylas?tırın U?zerlerine donan krokanlardan ilave edin Sog?uduktan sonra servis yapın
1 su bardag?ı toz s?eker
1 su bardag?ı c?ig? badem
Muhallebi için
25 su bardag?ı badem su?tu?
1 yumurta sarısı
34 su bardag?ı toz s?eker
1 paket vanilya
2 yemek kas?ıg?ı mısır nis?astası
1 yemek kas?ıg?ı un
1 limonun suyu
Badem sütlü krokanlı muhallebi hazırlanışı
Krokan ic?in; toz s?ekeri bir sos tenceresine alın Ara ara karıs?tırarak eritin S?eker erimeye bas?ladıg?ında bademleri ilave edin Karıs?tırıp ocaktan alın Krokanı yag?lı kag?ıt u?zerine yayıp donmaya bırakın
Muhallebi ic?in gerekli olan tu?m malzemeyi bir sos tenceresine alın Su?rekli karıs?tırarak muhallebi kıvam alıncaya kadar pis?irip ocaktan alın
Muhallebiyi servis kaselerine paylas?tırın U?zerlerine donan krokanlardan ilave edin Sog?uduktan sonra servis yapın