Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Badem sütlü krokanlı muhallebi

Badem sütlü krokanlı muhallebi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Krokan için

1 su bardag?ı toz s?eker
1 su bardag?ı c?ig? badem
Muhallebi için

25 su bardag?ı badem su?tu?
1 yumurta sarısı
34 su bardag?ı toz s?eker
1 paket vanilya
2 yemek kas?ıg?ı mısır nis?astası
1 yemek kas?ıg?ı un
1 limonun suyu
Badem sütlü krokanlı muhallebi hazırlanışı
Krokan ic?in; toz s?ekeri bir sos tenceresine alın Ara ara karıs?tırarak eritin S?eker erimeye bas?ladıg?ında bademleri ilave edin Karıs?tırıp ocaktan alın Krokanı yag?lı kag?ıt u?zerine yayıp donmaya bırakın
Muhallebi ic?in gerekli olan tu?m malzemeyi bir sos tenceresine alın Su?rekli karıs?tırarak muhallebi kıvam alıncaya kadar pis?irip ocaktan alın
Muhallebiyi servis kaselerine paylas?tırın U?zerlerine donan krokanlardan ilave edin Sog?uduktan sonra servis yapın


 
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt