iltasyazilim
FD Üye
Bademli Saray Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*4 su bardağı pirinç
*5 su bardağı su
*100 gr badem
*100 gr kuru üzüm
*100 gr Antep fıstığı
*3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
*2 yemek kaşığı tereyağ
*Tuz
Bademli Saray Pilavı Tarifi Yapılışı Sıvıyağ tencereye alınır önce bademler ardından Antep fıstığı, kuru üzüm ve tereyağ ilave edilir Onları kavurduktan sonra pirinci ekle ve kavur Sonra suyunu ve tuzunu verip pişir ve demlenmeye bırak
*4 su bardağı pirinç
*5 su bardağı su
*100 gr badem
*100 gr kuru üzüm
*100 gr Antep fıstığı
*3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
*2 yemek kaşığı tereyağ
*Tuz
Bademli Saray Pilavı Tarifi Yapılışı Sıvıyağ tencereye alınır önce bademler ardından Antep fıstığı, kuru üzüm ve tereyağ ilave edilir Onları kavurduktan sonra pirinci ekle ve kavur Sonra suyunu ve tuzunu verip pişir ve demlenmeye bırak