Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bağımsız nedir

bağımsız nedir
0
329

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bağımsız ne çağrıda bulunmak

Amaç: Davranışlarını, tutumunu, girişimlerini herhangi bir gücün etkisinde kalmadan düzenleyebilen, bağımsızlık, hür, müstakil
Misal Metin: Konsolosların her biri egemen bir vali gibi davranırdı (N Cumalı)
Manâ: Herhangi bir kuruluşa, partiye alt olmayan kimse

Bağımsızlık çağrıda bulunmak bağımsız olma durumu,istiklal,hür demektir *

Similar threads

Bağımsız ne demek Anlam: Davranışlarını, tutumunu, girişimlerini herhangi bir gucun etkisinde kalmadan duzenleyebilen, hur, ozgur, mustakil Ornek Metin: Konsolosların her biri bağımsız bir vali gibi davranırdı (N Cumalı) Anlam: Herhangi bir kuruluşa, partiye bağlı olmayan kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Kısa atatürk'ün söylediği veciz sözler · Ne mutlu Türkümdiyene · Geldikleri gibi giderler · Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek payidar kalacaktır · Bu millete çok şey öğretebildim lakin onlara uşak olmayı bir türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
Ne mutlu Türk ’üm diyene Atatürk milliyetçiliği, Türk toplumunun en eski kaynaklarına değin, tüm tarihine uzanmakla birlikte asla bir halk milliyetçiliği, bir şovenlik değildir Akıp giden süre içinde Türk ulusunun, fazla eski bir halk olduğu bilincini uyandırarak milli bağları besleyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Atatürkün söyledigi sözler BİRLİK BERABERLIK Birlik ve birliktelik; ölümden başka her şeyi yener Bir millet, sıkıca birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir zorlama düşünülemez Bugün vatanımızda bir ulusal kudret varsa, o akıntı, felaketlerden ders bölge ulusun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cebirsel İfadeler Nedir Cebirsel İfadeler Konu Anlatımı CEBİRSEL İFADELER NE DEMEKTİR? Belli bir kurala tarafından verilen sayı örüntülerini harfler kullanarak denkleme dökme şekline cebirsel ifadeler denir Diğer bir tanımla 2x gibi asgari bir bilinmez ve işlem içeren ifadelere cebirsel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt