Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bağımsızlıkla ilgili sozler - Bağımsızlık sozleri 2011

Bağımsızlıkla ilgili sozler - Bağımsızlık sozleri 2011
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bağımsızlıkla ilgili sozler 2019
Bağımsızlık sozleri 2019
En guzel bağımsızlık sozleri
Bağımsızlık yazıları
Bağımsızlık ile ilgili sozler

Bağımsızlık İle İlgili Sozler

* Ozgurluk ve bağımsızlık benim karakterimdir Ben milletimin en buyuk ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım Cocukluğumdan bugune kadar ailevi, hususi ve resmi hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vucut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin ozgurluk ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir Ben şahsen bu saydığım vasıflara, cok ehemmiyet veririm Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek icin milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim Ben yaşabilmek icin mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset munasebetlerini buyuk bir hassasiyetle takdir ederim Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgecinceye kadar, amansız duşmanıyım Mustafa Kemal Ataturk

* Ne kadar zengin ve mureffeh olursa olsun, istiklalden mahrum bir millet, medeni insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yuksek bir muameleye layık sayılamaz Mustafa Kemal Ataturk

* Biz Turkler, butun tarihimiz boyunca hurriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz Mustafa Kemal Ataturk

* Insanlarla uğraşmada ustunluğe ulaşmanın tek yolu onlardan bağımsız olduğunuzu gostermenizdir Arthur Schopenhauer

858,467Konular
981,178Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt