Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bağlayıcılık Bakımından Rasulullah'ın Davranışları

Bağlayıcılık Bakımından Rasulullah'ın Davranışları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öfkemin asırlardır kapanmayan yarasına Kurşun sıkıyorlar yine şüheda!

Ülkemde örtülerim çekiliyor başımdan, Başörtülülerle boğuluyorum her gece İlmik ilmik boğazıma

düğümleniyor hıçkırığım, Haykırmak istesem de sesim çıkmıyor ,Hafakanlar ortasında kaldım, Biçareyim

şüheda!

Bugün yine zulüm yağıyor, Akan gözyaşlarım üstüne, Birileri başörtümü istiyor, Birileri ölüm istiyor şüheda!

Yitik sevdamı yok etmek için, Darağaçlarında Bak bir Zeyneb çıkmış şüheda! ONURUMDUR ÇİĞNETMEM!

diyor Birilerinin dili dışarıda,hayvanca saldırıyor Bir Sümeyye çıkıyor Her fırsatta karşılarına Ve

direnişin sancağı, Başörtümüz oluyor! Dalgalandıranlara selam olsun! Öfkemin yarasına intikamlar

yağıyor şüheda!

Beyazıt Meydanında yakılan, İsyan ateşi bile içimi ısıtmıyor! Buz kesildim utancımdan şüheda!

Kanter içinde kaldım, titriyorum; Öfkelerin ayazında Bak bir Aişe çıkıyor

;ŞEREFİMDİR ÇİĞNETMEM! diyor! Birileri hayasızca, konuşuyor Bir Zehra direnişi çıkıyor, iğrenç

düşüncenin karşısına! Ve direnişin sancağı, Başörtümüz oluyor! Koruyanlara selam olsun! Beynimin

dehlizlerine, Bakışların düştü yine şüheda! Gelmek istesem tel örgüler bırakmıyor, Uykularım bölünüyor bin

berzah ötesinde Keşke diyorum, keşke Ama yok, yok işte Arasatta kalmış gibiyim, Biçareyim

şüheda! İntizarın düşüyor gönlümün vuslatlarına, Kelepçeli ellerimi semaya kaldırarak, Yitik sevdamın

örtülü çiçeklerine Adıyorum dualarımı!

İslam için öleceksem ey kılıçlar alın canımı!

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt