Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baha - Aşkımız Bitmesin

Baha - Aşkımız Bitmesin
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baha Aşkımız Bitmesin baha melek 1549248828 1549248828 bahaaskimizbitmesin5c57a941173e8bahaaskimizbitmesin5c57a941173e8 http:img57imageshackusimg57531baha2020ask20ruzgari20on5la Seni buldum bırakmam Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Sevinç bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o süre ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme  

Similar threads

Aşkımız Bitmesin Seni buldum bırakmam Seni gordum başkasını tanımam Hayat bir oyun bense bir oyuncak Oynanmaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin bize goz değmesin Seni kimse sevmesin olurum o zaman olurum Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Aşka dair en güzel msn nickleri uzun msn nickleri uzun aşk nickleri msn sözleri aşk nickler 1 o kadar güzel sözler varki aşk adina söylenmişBu sayfaya hangi sözle başliyacagima karar vermem fiilen şiddet olduBir çogunuz bu sözü birincil defa okuyacaksiniz çünkü özel bir sözSahibi kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Msn İçin Manalı NickLer Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır Dünya bir gündür, o da bugündür! Sen, sen ol! Asla biz olma Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! Azdan eksik, çoktan fazla gider sadece şahlar hamleleri önceden sezer yaşam, ölümle kumar oynama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt