Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baha Başka birşey istemem

Baha Başka birşey istemem
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
başka birşey istemem şarkı sozu

BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM

Ne olur kimseye bakma, gizli sırlarımı sakla
Beni hasretle kucakla başka birşey istemem
Son bir defa goreyim, uğrunda can vereyim
Kollarında oleyim başka birşey istemem

Umitsiz olsa bile, beni sevdiğini soyle
Herşeyinle gir kalbime, başka birşey istemem
Son bir defa goreyim, uğruna can vereyim
Kolarında oleyim başka birşey istemem

Similar threads

Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkısı sozu Kollarında Oleyim Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı sozleri Zeki murenin Guzel şarkılarından birtanesi Kollarında Oleyim Larkı sozu Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Zeki Müren'den Kollarında Öleyim Şarkısının Sözleri zeki müren kollarında öleyim şarkısı sözleri nedir ilgili bilgiler burada melekler Türk Sanat Müziğinin en güçlü sesi merhum Akıllı Müren'in Lingo Lingo Şişeler adlı türküsünden daha sonra derhal de Kollarında Öleyim isimli şarkısının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sevgiliye Mektuplar can dundar sevgiliye yazılan jurnal sevgiliye yazılan ufak notlar samimi olarak mektuplar günlükler kücük notlar 14 Şubat Sevgililer Günü'ne pek eksik vakit kaldı Bir küçük armağan veya bir tatlı sözle sevgiliyi anmak adettendir Bir başka adet, açılamadığınız, sevginizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Serseri Sozler Kısa Serseri Mesajlar Serseriyiz Kalbimiz Atar Saniyede 500 Kere Aşık olursa Kalbimiz Kan Yetmez Bu Bedene Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı kahpesine ibnesine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt