Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baha -Boşver Uzulme Akor

Baha -Boşver Uzulme Akor
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baha Boşver Uzulme şarkısı nota
Baha Boşver Uzulme Akor , tab, nota

imagesbahabosveruzulmeakor5adaaf5974d0b

Bm F#
Seni sevdim diyenler cekip giderse,
F#G Em F#
Buda gecer birtanem boşver uzulme

F# Bm G F#
Seni guneşin batışını seyrederken goruyorum
F# G
Seni yağmurun akışını dinlerken duyuyorum
Em F#
Seni yollarda dolaşırken hayal ediyorum
F# G Em F#
İnan inan ki seni seviyorum (2)

Em F# Em F#
Akan gozyaşların durmak bilmezse
Em F# Em F#
Şu yalan dunyada yuzun gulmezse

Bm F# )
Seni sevdim diyenler cekip giderse, ) A
F#G Em F# )
Buda gecer birtanem boşver uzulme )

F# Bm G F#
Bir dileğim olsaydı eğer tanrıdan seni dilerdim
F# G
Uğrunda olum olsa seve giderdim
Em F#
Kadehime şarap olsan seni doya doya icerdim

F# G Em F#
İnan inan ki sensizliği nasıl surerdim (2)
Em F# Em F#
Akan gozyaşların durmak bilmezse
Em F# Em F#
Şu yalan dunyada yuzun gulmezse

Bm F# )
Seni sevdim diyenler cekip giderse, ) A
F#G Em F# )
Buda gecer birtanem boşver uzulme )

Similar threads

En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Yine Yazı Bekleriz gitar nota,akor,tab TNKYine Yazı Bekleriz şarkı notaları imagestenekeyineyazibeklerizgitarnotasi5adaaeb917c26 Bm A Ah ne cok ozledim seni bir bilsen ah bir gorsen Em A Em Sonbaharlarım gelir o yaprak hic duşmez Bm A Hepsi bitti hepsi bitti hepsi kaybolan gunlerdi Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Nev Kelebek AKOR kelebek akor nev kelebek akor notaları em a bm Açar mı kanatların bir gün tekrar em a bm Kelebek kaç gün var geriye em a bm Kısacık ömür yeter mi onca hayale g f#m bm Alınma dünya hali böyle g f#m bm Sen boşver onları direk gönlünce g f#m bm bm7 Onların hiç kanatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Nev Sen Gibi AKOR nev gece avutmuyor akor nev sen gibi akor suya yazı kâğıda dökmek gibi suya yazı yazmak seni hoşlanmak gece avutmuyor ) gönlüm unutmuyor ) dokunduğum hiçbir ten ) Nakarat senin gibi komuyor ) Bm A Em suya yazı yazmak gibi seni sevmek G A F#m G yorgunum üşüyorum Bm A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Gokhan Turkmen Biraz Ayrılık şarkı notası Biraz Ayrılık şarkısı gitar nota, Akor imagesgokhanturkmenbirazayrilikakor5adab2a4a1121 Bm Sana guneş hep arkandan vurmuş C Am Golgen hep onde geceler zaten kara Em D Yuzunu gormek guneşe bakmak gibi zaten C Bm Ne zaman istesem sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt