Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baha Gulu susuz seni aşksız bırakmam

Baha Gulu susuz seni aşksız bırakmam
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baha 2019 şarkıları

Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam

Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bilki yaşamam
Omrumden canımdan ne istersen al
Gulu susuz seni aşksız bırakmam
Uşudum diyorsan guneş olurum
Yanarım sevginle ateş olurum
Dolarım havaya nefes olurum

Gonlundeki derdi siler atarım
Umit pınarıyla coşar akarım
Kış gostermem sana ben hep baharım

Uşudum diyorsan guneş olurum
Yanarım sevginle ateş olurum
Dolarım havaya nefes olurum

Similar threads

Seni Aşksız Bırakmam Şarkısının Sozleri Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gulu susuz seni aşksız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Soner Kıp 30 haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sozu Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Soner Kip'in Söylediği Gülü Susamış Seni Aşksız Bırakmam Soner Kıp 30 haziranda söylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sözü Sevgili melekler, hemen şimdi paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Berna 'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sevgiliye Sevgi Mesajları Sevgililer gunune cok az bir sure kaldı her yıl ulkemizde ve dunyada 14 Şubat tarihinde kulanır sevgililer gunuBu ozel gunde sevgililer başbaşa guzel vakit gecirirler birbirlerine hediyeler alırlar yemek yerler uzakta olan sevgililer birbirlerine sevgililer gunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sevgiliye Mesajlar ve Sozler Sevgi İle İlgili Guzel Sozler Sevgiliye Anlamlı Sozler Seni Ozlemek Acı Cekmekse O Acıyı Severek Cekiyorum, Seni Sevmek Gunahsa Hic Cekinmeden Gunaha Giriyorum, Sana tutkun Olmak Olmekse Al Sana Canımı Veriyorum Zannetmeki gozlerim sana baktıkca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt