Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baha İnan ki

Baha İnan ki
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baha İnanki şarkı sozu

İNAN Kİ

İnanki senden başka, senden başka, senden başka
Hic kimse yok icimde, kimse yok icimde
Yuzune bakmasamda, sesini duymasamda
Senı her gordugum de, senı her gordugumde
Inan ki senden başka, senden başka, senden başka
Hic kimse yok ıcımde, kimse yok icimde
Ne kadar kırgın olsam,
Dargın olsamda yine, dargın olsamda yine
İnan ki senden başka,senden başka,senden başka
Hic kimse yok icimde, kimse yok icimde

Similar threads

Tuğba Ozerk İlan Tuğba Ozerk İlan Şarkı Sozu Tuğba Ozerk İlan Şarkı Sozleri Artık icimde senden eser yok Atış serbest dur durak yok Biliyorum bu yaz yine yureğime, Ateş duşecek, sebepler cok Omuzlarımdaki yukun kalktı İcimdeki huzur inan artık Kapattığım butun kapıları Teker, teker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Tuğba Ozerk İlan şarkısının sozleri Tuğba Ozerk İlan sozleri Tuğba Ozerk İlan şarkısı sozu Artık icimde senden eser yok Atış serbest dur durak yok Biliyorum bu yaz yine yureğime, Ateş duşecek, sebepler cok Omuzlarımdaki yukun kalktı İcimdeki huzur inan artık Kapattığım butun kapıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Fırat Akcan 22 Ocakta soylediği şarkı yerine sevemem O Ses Turkiye Fırat Akcan 22 Ocak Fırat Akcan Yerine Sevemem şarkı sozu Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gonlumde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz umit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İcimde bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Yahşi Cazibe Berkay Gulum şarkısı Yahşi Cazibe 43 bolumde calan şarkı Yahşi Cazibe 43 bolumdeki Senden başka şarkısı Yahşi Cazibe Senden başka şarkı sozu Gulum buralarda gecmez zaman Yanımda senden kalan Zamansın hasretin var Unutmak istesem bile unutamam Sesini duymadan yaşayamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
292
Berkay Gulum şarkı sozu Yahşi cazibede calan Yahşi cazibede Kemalin ruyasında dinlediği şarkı Gulum buralarda gecmez zaman Yanımda senden kalan Zamansın hasretin var Unutmak istesem bile unutamam Sesini duymadan yaşayamam Sana sarılmadan uyuyamam Sen benim gulen yuzum Sen benim en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt