Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baha - Nasip Değilmiş

Baha - Nasip Değilmiş
0
251

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayni dili konusurken,
Farkli seyler anladık
Olur olmaz kırılırken,
Mutlu musun,iste ayrıldık

Hic birsey eskisi gibi olmayacak
Hic kimsenin sevgisi yerini tutmayacak
Hic birsey eskisi gibi olmayacak
Soylesene saclarım sensiz mi agaracak?

Benden bir iz kaldıysa,
Ne olursun iyi bak
Nasip degilmis bana dizlerinde uyumak
Benden bir iz kaldiysa,
Ne olursun iyi bak
Nasip degilmis bana baş ucunda yaşamak

Similar threads

Asomania Yalancı Bebeğim şarkısı sozu Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına koleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim Sana bu son sozlerim Beni artık sen sevmesende bile ben seveceğim hep yeminimle Artık bir beklentim kalmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ne olurdu saadetlerin en buyuğu İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hic gitmezdin, değil mi Bir gun olduğun gibi kal diyebilseydim SeN NeRDen ßİLiCEkSİnKi Senİ sİLaHiM jArJoRiNe KoyuP hER gECe KaLßİme SıKttıĞıMı şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak ateşlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gokyuzu mehtabı nasıl ozlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin Gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin​ Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt