Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baha Zalim

Baha Zalim
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baha zalim şarkı sozu

ZALİM

Umit veren sen, cefa ceken ben
İnsafsızsın sen, vefasızsın sen
Taşkalplisin sen zalim
Anlamıyorsun gonul derdinden
Cıkarıyorsun cabuk kalbinden
Boyle giderse seni sevemem zalim

Bilmemki seni ben nasıl sevdim
Guvendim sana, omrumu verdim
Vermez olaydım zalim
Anlamıyorsun gonul derdinden
Cıkarıyorsun cabuk kalbinden
Boyle giderse seni sevemem zalim

Similar threads

Zalim Umit veren sen Cefa ceken ben Vicdansızsın sen Taş kalplisin sen İnsafsızsın sen zalim Anlamııyorsun gonul derdinden Cıkarıyorsun cabuk kalbinden Boyle giderse seni sevemem zalim Bilmemki seni Ben nasıl sevdim Guvendim sana Kalbimi verdim Vermez olaydım zalim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Safiye Soyman Zalim Ümit veren sen Zulüm çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen acımasız x 2 Nakarat x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem acımasız Bilmem ki seni ben sevdim Güvendim sana gönlümü verdim Vermez olaydım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Kısa Zalim Sozler En Yeni Zalim Sozler Şu zalim dunyaya geldim geleli yuzum birkez olsun gulmedi dun gece ruyamda bir peri yuzunu guldurecek biri var dedi kim diye sorduğumda senin ismini soyledi Gayem zati halinizi taciz etmek değil efkaru umumiyede muhabbet kurmaktırCevabu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt