Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bahadır Tatlıöz beyin kanaması geçiren babası için dua istedi

Bahadır Tatlıöz beyin kanaması geçiren babası için dua istedi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bahadir_tatlioz_beyin_kanamasi_geciren_babasi_icin_dua_istedi_1623478428_2969.jpg

Bahadır Tatlıöz, kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Babasının beyin kanaması geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda kaldırıldığını söyleyen Tatlıöz dua istedi.

Şarkıları dillere pelesenk olan Bahadır Tatlıöz, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile takipçilerine kötü haberi verdi. Babası Nail Tatlıöz'ün beyin kanaması geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğünü açıklayan ünlü şarkıcı takipçilerinden dua istedi.

Ux10T_1623478835_5218.jpg

Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ' Böyle bir şeyi paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Ama enerjinin dua'nın varlığına faydasına ve önemine inanıyorum.

Canım babam bugün geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Hepinizden sadece içten bir iyi dilek, yaşam enerjisi ve kalpten bir dua bekliyoruz...

Buna inanmak istiyorum...

Zaten elden gelen başka bir şey de yok...'

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt