iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 Adet soğan
1 Adet elma
1 Adet havuç
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Kahve fincanı un
1 Çorba kaşığı köri
5 Su bardağı et suyu
1 Çay kaşığı limon suyu
34 Dal maydanoz
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Soğan, elma ve havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın
* Sıvıyağı kızdırıp soğan, elma ve havucu 5 dakika kavurun
* Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin
* Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın
* Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin
* Çorbayı blenderle ezip, tekrar ısıtın
* Maydanozla süsleyip servis yapın
2 Adet soğan
1 Adet elma
1 Adet havuç
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Kahve fincanı un
1 Çorba kaşığı köri
5 Su bardağı et suyu
1 Çay kaşığı limon suyu
34 Dal maydanoz
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Soğan, elma ve havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın
* Sıvıyağı kızdırıp soğan, elma ve havucu 5 dakika kavurun
* Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin
* Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın
* Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin
* Çorbayı blenderle ezip, tekrar ısıtın
* Maydanozla süsleyip servis yapın