Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bahar Öztan nasıl geçindiğini anlattı: 23 odalı otelim var

Bahar Öztan nasıl geçindiğini anlattı: 23 odalı otelim var
0
119

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
bahar_oztan_nasil_gecindigini_anlatti_23_odali_otelim_var_1562136905_3629.jpg

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bahar Öztan katıldığı bir canlı yayın programında nasıl geçindiğini anlattı.

Yeşilçam'ın gamzeli hoşu oyuncu Bahar Öztan, 2 kez  kanseri yenmesinin akabinde birinci defa bir programda açıklamalarda bulundu. Bir periyoda damga vuran usta oyuncu nasıl geçindiğini anlattı. "Yeşilçam'da çok büyük paralar kazanmadık" diyen Öztan açıklamasında şunları anlattı:

DAVVa_1562137024_3117.jpg

"Şimdinin 20 bin lirası falan herhâlde kazanıyorduk. O da başrol oyuncuları için konuşuyorum fakat kıymetli değil. Paradan fazla saygınlık kazandık. Hâlâ kişiler biz gördü mü hürmet duyuyor hâlâ seviliyoruz. Bize karşı büyük bir tahassür var. O vaktin da düzgün tarafları bunlardı.Bizim devrimizde oyunculuktan fazla sahne hayatından daha çok para kazanılıyordu. Ben de sahne yaptım ve oyunculuktan kazandığımdan daha ziyade parayı sahnede kazandım. Bir otelim var Bodrum'da, ben işletmiyorum öteki biri işletiyor. 23 odası var otelimin, otelin içinde bir konutum var orada kalıyorum. Ben gençken geleceğimi düşündüm, orayı aldığımda arkadaşlarım gezmelere gidiyordu, ben ise kent dışında turnelere… Artık de bunun ekmeğini yiyorum.Eski Yeşilçam oyuncularının ekranda olması gerek. Şu an ben mesleğimi yapmak isterim. Evladım büyüdü artık işimi yapmak istiyorum."

858,505Konular
982,977Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt