iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 125 gr margarin 2 adet kabak 2 adet dolmalik kirmizi biber 3 dis ezilmis sarimsak 1 yemek kasigi biber salcasi 4 adet ince dogulmus bonfile kimyon, tuz, karabiber
Yapılışı
Kabaklari rendeleyin Bir yemek kasigi margarini ayirip kalani ile kabaklari kavurun Biberleri kiyin ve ekleyin, kavurmaya devam edin Tuz, karabiber, salca kimyon ve sarimsaklari ilave edin Etleri tuzlayip biberleyin Kimyonlu sebze ezmesini, etlerin uzerine bolusturup yayin Rulo yapin Uzerlerine, onceden ayirmis oldugumuz bir kasik margarini surun Kizdirilmis tavada, once kuvvetli ateste, sonra kisik ateste dondurerek kizartin Sicak sicak servis yapin
Yapılışı
Kabaklari rendeleyin Bir yemek kasigi margarini ayirip kalani ile kabaklari kavurun Biberleri kiyin ve ekleyin, kavurmaya devam edin Tuz, karabiber, salca kimyon ve sarimsaklari ilave edin Etleri tuzlayip biberleyin Kimyonlu sebze ezmesini, etlerin uzerine bolusturup yayin Rulo yapin Uzerlerine, onceden ayirmis oldugumuz bir kasik margarini surun Kizdirilmis tavada, once kuvvetli ateste, sonra kisik ateste dondurerek kizartin Sicak sicak servis yapin