iltasyazilim
FD Üye
tavuk (but,kanat)
karabiber
tuz
kırmızı toz biber
kimyon
yarım limon
patates
domates
Hazırlanışı :
Öncelikle kabuklarını soyduğumuz patateslerimizi ve domateslerimizi halka biçiminde kesiyoruzDaha sonra bir tepsiye aldığımız tavuklarımızın üzerine derilerini çıkarmadan,yarım limonumuzu ve akabinde tuz,karabiber ve kırmızı toz biberimizi sürüyoruzİyice tavuklarımıza baharatları yaydıktan sonra tavukların yanlarına halka biçiminde kestiğimiz patateslerimizi koyuyoruzpatateslerimizin üzerinede yine halka biçiminde kestiğimiz domateslerimizi yerleştiriyoruzönceden ıssıttığımız fırınımızda 4550 dk sonra yemeğimiz sevise hazır olucaktır
karabiber
tuz
kırmızı toz biber
kimyon
yarım limon
patates
domates
Hazırlanışı :
Öncelikle kabuklarını soyduğumuz patateslerimizi ve domateslerimizi halka biçiminde kesiyoruzDaha sonra bir tepsiye aldığımız tavuklarımızın üzerine derilerini çıkarmadan,yarım limonumuzu ve akabinde tuz,karabiber ve kırmızı toz biberimizi sürüyoruzİyice tavuklarımıza baharatları yaydıktan sonra tavukların yanlarına halka biçiminde kestiğimiz patateslerimizi koyuyoruzpatateslerimizin üzerinede yine halka biçiminde kestiğimiz domateslerimizi yerleştiriyoruzönceden ıssıttığımız fırınımızda 4550 dk sonra yemeğimiz sevise hazır olucaktır