Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baharatlı Peynir Cipsi (Diyette Olanlar İçin İdeal)

Baharatlı Peynir Cipsi (Diyette Olanlar İçin İdeal)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Baharatlı Peynir Cipsi (Diyette Olanlar İçin İdeal) Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı rendelenmiş eriyebilen peynir (Ben hatay peyniri kullandım )
*1 diş sarımsak rendesi
*1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
*1 tatlı kaşığı pul biber
*1 tatlı kaşığı kuru nane
*1 tatlı kaşığı mavi haşhaş
*1 tatlı kaşığı chia tohumu
*1 tatlı kaşığı susam
*1 tatlı kaşığı küncü (Kavrulmuş susam)
*1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
*Peynir tuzsuz ise yarım çay kaşığı tuz

Baharatlı Peynir Cipsi (Diyette Olanlar İçin İdeal) Tarifi Yapılışı
Öncelikle tarif için Sıla Alkan hanıma çok teşekkür ederim Zira bizim gibi diyet yapan kişilerin kullanabileceği çok güzel tarifleri var Ben bir kaç değişiklik yaparak tariflerini elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum Çok da güzel oluyor Aklına ve fikrine sağlık Sıla Hanım Tekrar teşekkürler
Tarif için tüm malzemeleri karıştırıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize 1, 5 tatlı kaşığı olacak şekilde karışımı paylaştırıyoruz Ben halka şeklinde olan küçük boy kurabiye kalıbımla şekillendirdim Halkanın içine karışımı koyup tatlı kaşığının tersiyle bastırdım Önceden ısıtılmış 150 derece fırında iyice kızarana pişirdiğimiz cipslerimizi tamamen soğuduktan sonra yanında evde hazırlayacağınız yoğurtlu dipsos ile afiyetle yiyebilirsiniz
NOT: Dipsosun resmini çekemeden evdekiler yiyip bitirdi Yoğurdun içine kuru nane, kuru fesleğen ve kırmızı pul biber koyup karıştıralım Hepsi bu kadar Cipslerinizi bu sosa batırıp afiyetle yiyebilirsiniz
Dikkat!!!!Bağımlılık yapabilir

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt