iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
2 Adet tavuk bonfile
1 Tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
Tuz
Karabiber
Sosu İçin :
1 Su bardağı yoğurt
3 Çorba kaşığı köri
Kızartmak için sıvıyağ
Karışımın bekletilme süresi : 1 saat
Hazırlanışı :
Tavuk bonfilelerikuşbaşı şeklinde doğrayın
Karabiber, tuz ve kırmızıbiber ilave edip harmanlayın
Etleri küçük çöp şişlere seyrek olarak geçirin
Yoğurdu ve köriyi koyup karıştırın
Şişlere geçirdiğiniz tavuğu bu karışıma buladıktan sonra, buzdolabında 1 saat bekletin
Buzdolabından çıkattığınız tavuk şişleri kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın
Sıcak olarak servis yapın
2 Adet tavuk bonfile
1 Tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
Tuz
Karabiber
Sosu İçin :
1 Su bardağı yoğurt
3 Çorba kaşığı köri
Kızartmak için sıvıyağ
Karışımın bekletilme süresi : 1 saat
Hazırlanışı :
Tavuk bonfilelerikuşbaşı şeklinde doğrayın
Karabiber, tuz ve kırmızıbiber ilave edip harmanlayın
Etleri küçük çöp şişlere seyrek olarak geçirin
Yoğurdu ve köriyi koyup karıştırın
Şişlere geçirdiğiniz tavuğu bu karışıma buladıktan sonra, buzdolabında 1 saat bekletin
Buzdolabından çıkattığınız tavuk şişleri kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın
Sıcak olarak servis yapın