Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baharın Zamanı Geldi Şarkı Sozu

Baharın Zamanı Geldi Şarkı Sozu
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baharın Zamanı Geldi Şarkısının Sozleri

Baharın zamanı geldi a canım
Yavru ceylan gel gidelim
Yollarımız yeşillendi
Ceylan ceylan gidelim,ceylan ceylan
Yavru ceylan gel gidelim

Kolların boynuma uzat a canım
Zulfunun tellerin duzelt
Avcıların yolun gozet
Ceylan ceylan gidelim,ceylan ceylan
Yavru ceylan gel gidelim

Beste:Hamamizade İsmail Dede Efendi

Similar threads

A Harfi İle Başlayan Şarkılar A Harfindeki Şarkılar A Bu Hayat Nazan Öncel A Canim Hakan Taşıyan A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Halk Türküsü A Gız Senin Adın Dudu Abdullah Uluçelik A Gız Senin de Adın da Dudu Halk Türküsü A Good Kiss Hadise A Güzel Dolan Da Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Başın Sağ Olsun Askerler Taburun yemekhanesinde istirahat ediyordu zorlu bir operasyondan dönmüşlerdi ,bitap ve bitkin oldukları yüzlerinden emin oluyordu Kemal çavuş ,Hazar çavuş diğer arkadaşları askerlikten konuşuyorlardı Kemal Çavuş askerlik bitermi? diye söyleniyordu Hazar Çavuş niçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt