Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bahçeli, 30 gün sonra Twitter'a 'Karagümrük' için döndü

Bahçeli, 30 gün sonra Twitter'a 'Karagümrük' için döndü
0
50

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Bahceli%2D30%2Dgun%2Dsonra%2DTwitter%2Da%2DKaragumruk%2Dicin%2Ddondu%2D238591%2Ejpeg

1 Temmuz'da "Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım" diyen MHP önderi Devlet Bahçeli, Twitter'a döndü. 

Bahçeli, toplumsal medya düzenlemesine ait kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin akabinde birinci tweet'ini Süper Lig’e yükselen Karagümrük için attı.

Bahçeli paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Zafer ayında zaferle Üstün Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a muvaffakiyetler diliyorum. Başta kulüp lideri Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum." 

Bahçeli, Twitter hesabından son olarak 1 Temmuz tarihinde şu iletileri paylaşmıştı: "İnsan onuruna, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden toplumsal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani kıymetlere büsbütün alışılmamıştır. Toplumsal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

Bu nedenle toplumsal medyanın pak kullanımı sağlanasıya, hususla ilgili yasal düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen toplumsal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, niyetimi, tarafımı, tutumumu, tercihimi ve yansımı alenen ilan ediyorum.

Toplumsal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu mevzuda TBMM’de gündeme gelecek her sayın ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar takviye vereceğim."

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt