bilgisayarci
FD Üye
Kabinede revizyona karşı olduğunu belirten Bahçeli, Arınç'ın son açıklamalarına ait ise 'AKP'yi baltalıyor' dedi. Bahçeli, Susamam isimli rap kesimine ait ise, 'Rap ismine Türkiye’de darbe yapmaya heveslenen beşerler türer. Kimileri sanat uğruna Türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar' dedi.
'ARINÇ'A HÜRMETİMİ YİTİRDİM'
Bülent Arınç'ın Ahmet Türk'e dayanak açıklamalarına reaksiyon gösteren Bahçeli, "Türkiye’yi zahmete koyacak davranışlarda artık Bülent Arınç Beyefendi bir kenara oturmalı; ya Bursa’ya ya Manisa’ya yerleşmeli. Siyaseti tıkıyor. Artık herkes günü saati geldiği vakit sorar: Kozmik Oda’ya FETÖ’yü sokan kimdir? Terörle uğraşta kıymetli katkılar sağlandığı bir süreçte AK Parti’yi baltalıyor. Onun için kendisine olan hürmetimi yitirdim” dedi.
'KABİNE REVİZYONUNU UYGUN BULMUYORUM'
Bahçeli, kabine revizyonu söylentileriyle ilgili olarak da “Ben uygun bulmuyorum. Daha hizmeti yeni kavrayan Bakanları bir senede kaldırıp atamazsınız. Bakanlardan hangilerini niçin beğenmiyorsunuz" dedi.
'RAP İSMİNE DARBE YAPMAYA HEVESLENENLER'
Bahçeli, "Susamam" isimli son günlerin tanınan rap müziği için de bir değerlendirmede bulundu:
"Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Şayet o rapi yeni yetişen kuşak bütünüyle kesim modül kabul ederse her parçayı yönlendiren etraf, küme yahut bireyler dış dayanak bulanlar Türkiye’yi karma karışık hale getirirler. Rap ismine Türkiye’de darbe yapmaya heveslenen beşerler türer. Kimileri sanat uğruna Türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar."
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.