Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bahçeli: 'Yakın Bir Gelecekte Üniversite Sınavının Kaldırılacağına İnanıyorum'

Bahçeli: 'Yakın Bir Gelecekte Üniversite Sınavının Kaldırılacağına İnanıyorum'
0
34

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Hafta sonu YKS'ye girecek öğrencilere muvaffakiyetler dileyen MHP önderi Devlet Bahçeli, 'Yakın bir gelecekte, üniversite imtihanının kaldırılacağına inanıyor, bu konudaki kelam ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyorum' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Hafta sonu yapılacak olan YKS imtihanında öğrencilere muvaffakiyetler dileyen MHP başkanı, 'sınavsız üniversite' konusunda da dikkat çeken kelamlar söyledi.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle ????

"Sınavsız üniversite" açıklaması

Yakın bir gelecekte, üniversite imtihanının kaldırılacağına inanıyor, bu konudaki kelam ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyor, herkesin emin olmasını ümit ve temenni ediyorum.

Similar threads

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, üniversite taban puanlarının düşürülmesini isteyerek "Salgın periyodu göz önüne alınarak TYT baraj puanın 140’a, AYT baraj puanın da 160’a çekilmesi teklif ve temennimizdir" sözlerini kullandı. MHP lideri Devlet Bahçeli, daha evvel de lisana getirdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Cumhur İttifakı ortaklarından bir tanesi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz saatlerde partisinin grup toplantısını gerçekleştirdi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli'nin vurgu yaptığı hususlardan bir tanesi de geçtiğimiz hafta sonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesine ait, "Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve yazgı anı olduğuna inanıyorum." dedi. "Bundan sonra hiçbir şey eskisi üzere olmayacak" diyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Geleceğimizi kurtarmanın tam vaktidir Hükümete teklifimiz şudur; Gelin üniversite sınavını en ince ayrıntısına kadar kaldıralım Anadolu'nun mazlum çocuklarına tüm imkanları sunalım Türk gençliği akıllıdır, ahlaklıdır, çalışkandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Geleceğimizi kurtarmanın bütün vaktidir Hükümete teklifimiz şudur; Gelin üniversite sınavını ayrıntılarıyla kaldıralım Anadolu'nun mazlum çocuklarına bütün imkanları sunalım Türk gençliği akıllıdır, ahlaklıdır, çalışkandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,465Konular
981,142Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt