iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
300 gr pancar, 200 gr ıspanak veya pazı, 3 domates, 2 havuç, 1 soğan, 2 patates, 2 çorba kaşığı sirke, 1 çorba kaşığı tozşeker, 200 gr dana kuşbaşı, 2 çorba kaşığı margarin, 5 su bardağı su, tuz, karabiber
Yapılışı:
Pancarları iyice yıkayıp haşlayın Süzüp kabuklarını soyun ve küpler halinde doğrayın 1 su bardağı haşlama suyunu ayırın Havuçları temizleyip dilimleyin Ispanağı yıkayıp ince ince doğrayın Patatesleri soyup küp küp doğrayın Soğanı soyup kıyın Domatesleri soyup küp küp doğrayın Eti 5 bardak suda haşlayın Margarini tencerede eritin Havuç ve soğanı ilave edip 23 dakika kavurun Domatesleri ekleyip rengi dönene kadar pişirin Üzerine eti haşladığınız suyu döküp et, ıspanak ve patatesi ekleyin, tuz ve karabiber ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Pacar, sirke, tozşeker ve ayırdığınız 1 bardak haşlama suyunu ilave edip 15 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın
300 gr pancar, 200 gr ıspanak veya pazı, 3 domates, 2 havuç, 1 soğan, 2 patates, 2 çorba kaşığı sirke, 1 çorba kaşığı tozşeker, 200 gr dana kuşbaşı, 2 çorba kaşığı margarin, 5 su bardağı su, tuz, karabiber
Yapılışı:
Pancarları iyice yıkayıp haşlayın Süzüp kabuklarını soyun ve küpler halinde doğrayın 1 su bardağı haşlama suyunu ayırın Havuçları temizleyip dilimleyin Ispanağı yıkayıp ince ince doğrayın Patatesleri soyup küp küp doğrayın Soğanı soyup kıyın Domatesleri soyup küp küp doğrayın Eti 5 bardak suda haşlayın Margarini tencerede eritin Havuç ve soğanı ilave edip 23 dakika kavurun Domatesleri ekleyip rengi dönene kadar pişirin Üzerine eti haşladığınız suyu döküp et, ıspanak ve patatesi ekleyin, tuz ve karabiber ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Pacar, sirke, tozşeker ve ayırdığınız 1 bardak haşlama suyunu ilave edip 15 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın