Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bahçıvan Çobası

Bahçıvan Çobası
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler:
300 gr pancar, 200 gr ıspanak veya pazı, 3 domates, 2 havuç, 1 soğan, 2 patates, 2 çorba kaşığı sirke, 1 çorba kaşığı tozşeker, 200 gr dana kuşbaşı, 2 çorba kaşığı margarin, 5 su bardağı su, tuz, karabiber

Yapılışı:
Pancarları iyice yıkayıp haşlayın Süzüp kabuklarını soyun ve küpler halinde doğrayın 1 su bardağı haşlama suyunu ayırın Havuçları temizleyip dilimleyin Ispanağı yıkayıp ince ince doğrayın Patatesleri soyup küp küp doğrayın Soğanı soyup kıyın Domatesleri soyup küp küp doğrayın Eti 5 bardak suda haşlayın Margarini tencerede eritin Havuç ve soğanı ilave edip 23 dakika kavurun Domatesleri ekleyip rengi dönene kadar pişirin Üzerine eti haşladığınız suyu döküp et, ıspanak ve patatesi ekleyin, tuz ve karabiber ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Pacar, sirke, tozşeker ve ayırdığınız 1 bardak haşlama suyunu ilave edip 15 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın

 
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt