Bahçıvan Çorbası Malzemeler 500gr koyun döş eti 2adet soğan 1adet havuç 1adet kereviz 1adet pırasa 1fincan erişte 1fincan bulgur 1,5kaşık margarin ½ kaşık salça 4adet yumurta sarısı 2adet limon maydanoz tuz Bir tencerede yağı eritip et ve soğanı kavurun, salçayı karıştırın ardından 15bardak sıcak su ek edip kaynamaya bırakın Etler ayrıntılarıyla yumuşasın Öteki sebzeleri doğrayarak hazır edin Etin kıvamı gelince sebzeleri ve bulguru tencereye ek edin Sebzeler de yumuşayınca erişteyi katın, kısık ateşte pişsin Yumurta sarılarını limon ile çırpın, içine ½ bardak su karıştırın ve ocaktan aldığınız çorbaya gezdirin Kıyılmış maydanoz serperek servis edin