iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin
* Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun
* Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 12 defa karıştırın
* Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin
* Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın
* Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 12 kez karıştırarak kaynatın
* Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın
* NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz
* Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz
750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin
* Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun
* Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 12 defa karıştırın
* Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin
* Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın
* Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 12 kez karıştırarak kaynatın
* Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın
* NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz
* Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz