Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bahçıvan Sandalı

Bahçıvan Sandalı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Bahçıvan Sandalı

MALZEMELER

1 kg patlıcan
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet patates
2 adet sivribiber
1 kase bezelye
200 gr sotelik doğranmış tavuk eti
Yarım demet dereotu ve maydanoz
Tuz
Kekik
pul biber
karabiber
1 kase sarımsaklı yoğurt veya 100 gr kaşar peyniri rendesi
kızartmak için ay çiçek yağı
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı domates salçası

HAZIRLANIŞI

Patlıcanları alacalı soyup, tuzlu suda 20 dakika bekletin Bol suyla yıkayın Ay çiçek yağında önlü arkalı kızartın Bir tencerede 2 çorba kaşığı margarini eritin Tavuk etlerini, kızdırdığınız yağın içine atin renkleri dönene kadar soteleyin Küp küp doğranmış havuç, kabak, patates, ufak doğranmış sivri biber ve bezelyeyi ekleyin Ateşte 5 dakika soteleyin Tencerenin kapağını kapatıp, hiç su koymadan sebzeleri 10 dakika daha pişirin İçine maydanoz, dereotu, tuz, karabiber, kekik ve pulbiber koyup harmanlayın Patlıcanları tepsiye alıp, ortalarını açın ve hazırladığınız içle doldurun 1 kaşık salçayı 1 bardak suyla ezin Patlıcanların olduğu tepsiye dökün Üzerine alüminyum folyo kapatın 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin Arzuya göre sarımsaklı yoğurt veya kasar peyniri rendesi ile servis yapın



 
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt